CNA a sanctionat National TV din cauza prezentatoarei isterice, Adela – fosta concurenta Nora pentru mama 1


“Vreau să sune telefonuuul!” ţipă prezentatoarea de la concursul interactiv difuzat de Naţional TV. Cuprinsă de isterie femeia ia telefonul, îl aruncă pe jos, sare cu picioarele pe el şi ţipă în continuare, pe fondul unei melodii la fel de dramatice.

Aceasta este emisiunea ce a provocat nemulţumirea CNA, care a amendat joi postul de televiziune Naţional TV cu 5.000 de lei pentru încălcarea legislaţiei audiovizuale prin transmiterea unor asemenea emisiuni.

Potrivit Consiliului Naţional al Audiovizualului, moderatoarea concursului interactiv a avut o atitudine violentă când invita telespectatorii să participe la competiţie, fapt care putea să afecteze dezvoltarea psihică a minorilor. Decizia de amendare a postului Naţional TV a fost luată cu opt voturi pentru şi două împotrivă.

Sursa: www.urbaniulian.ro

23 comentarii la “CNA a sanctionat National TV din cauza prezentatoarei isterice, Adela – fosta concurenta Nora pentru mama 1”

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    aalexandra Says:

    saracutza:))a facut o criza:))

  2. 19
    Marius 09 Says:

    Era proasta de cand era in casa NPM

  3. 18
    Cristina Says:

    e o nebuna si trebuie dusa la spitalu 9

  4. 17
    mirabela Says:

    doamne apar-o si pazeste-o ca nu stie ce face

  5. 16
    Baby07 Says:

    :) ))):))))):))))):)))))))
    marei PROSTIA in Romania doamneeeeeeee:O
    mda si la NPM1 tot asa era cu fitze shi impresii=)))=)))
    face niste crize jalnice doamne feri=))=))

  6. 15
    andreescu r. Says:

    AM 2 VARIANTE:FETISOARA ASTA ORI ARE PROBLEME PSIHICE P BUNE,ORI A VRUT K SA SE FACA VEDETA SI NU STIA CUM(CA MULTE ALTE ASA ZISE VEDETE DE PE LA NOI)(BLONDA BUZAU)

  7. 14
    luiza mihaela Says:

    DOAMNE IARTAMA !!!CEI CU ASTA FRATEEEEEEEEEE ., E DUSA RAU DE TOT , IMI ERA CUNOSCUTA DAR NU STIAM DE UNDE SO IAU DA IA A CONCURAT LA NORA PENTRU MAMA 2 DE ACOLO O STIU PE NEBUNA ASTA!!!! ISTERICCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOO!!!!!! ESTI NE REZ………..A!!!!

  8. 13
    maria Says:

    baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa frate..a innebunit lumea….vaca aia ce Doamne iarta-ma cauta acolo..are niste crezi ..ca dak merge la pshiholog il sperie….deci e nebuna complet..si la npm1 tot asa a facut ..numai istericale face…….s-o ia ………….

  9. 12
    iyo Says:

    are probleme grave …….. are nevoie de un specialist!………

  10. 11
    narcisa Says:

    nu e intreaga la minte!!!!!!!!

Pages: « 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free