Tatiana isi revine dupa casnicia esuata cu Dragos


 

Tatiana (fosta concurenta NPM2, finalista si castigatoare a concursului) incearca sa uite clipele neplacute din viata ei si sa lase in urma casnicia esuata pe care a avut-o cu Dragos.

 

Tatiana are o relatie foarte stransa cu parintii ei, care o sustin in continuare. Ea isi petrece timpul liber alaturi de cei dragi, sambata cei 3 fiind surprinsi la restaurantul L’incontro, din sectorul 3.

44 comentarii la “Tatiana isi revine dupa casnicia esuata cu Dragos”

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 44
    ell@ Says:

    La inceput nu-mi placea de tine, pe masura ce trecea timpul am inceput sa va sustin si sa cred in dragostea voastra. V-am votat si am fost extrem de fericita cand s-a intamplat….miracolul! .Stiu ca fiecare planta are umbra ei, deci si tu o sa-ti gasesti jumatatea. Eu cred ca tot Dragos e! Nu poate sa moara asa usor o iubire cum a fost a voastra! Nu ma condamna pentru parerea mea! Si eu am trecut prin momente dificile, dar ,am continuat sa lupt.Fac si eu greseli ca tine…ma enervez repede si nu tin cont de ceea ce spun.Asta e partea urata a noastra,in adancul sufletului…in schimb,… e multa, multa iubire.Greseala celor din jur e, ca, nimeni nu priveste in sufletul nostru, toti se iau dupa aparente!
    Mi-ar placea sa stai aproape de d-na Elena, ca, e o persoana de incredere cu multa diplomatie si experienta de viata.Cand plangeai din cauza dansei , eram trista, dar, ulterior am realizat ce fel e.Eu astept sa veniti pana la finalul competitiei NPM3 si sa anuntati cum ca, sunteti iar impreuna!

  2. 43
    mary Says:

    se vede ca dragos a fost numai pe interes si cum a gasit si persoana care sa ii faca jocul….cand sunau oamenii si spuneau ca sunteti pe interes aruncati cu jigniri in stanga si’n dreapta….nu stiu cum sa intamplat ca toti cai care sau casatorit sau despartit iar cei care chear sau iubit sau casatorit fara sa castige concursul…desi nu ai fost preferata mea imi pare rau pt tine tatiana dar dragos chear nu e omul potrivit pentru tine

  3. 42
    flory Says:

    tatiana ai fost preferata mea mi-ar fi placut daca relatia ta cu dragos ar fi continuat

  4. 41
    sydonya Says:

    Tatiana e supper,intotdeauna am fost de acord k ea mai putin k divergentele aiurea kre le-a avut k Dragos. NU TE MERITA Dragos.mult succes in continuare
    me bucur pt tn k ai castigat concursul

Pages: [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free