Cuplul Alexandru-Mihaela


Mihaela si Alexandru au decis sa formeze un cuplu, dupa ce in urma cu ceva timp, Alex declara ca o place pe Mihaela. Desi intre timp Catalin (admiratorul Mihaelei) si-a facut aparitia in casa si a cerut-o in casatorie pe Mihaela, sentimentele acesteia au fost mai puternice si s-a hotarat sa renunte la Catalin pentru Alex, deoarece a vazut ca acesta nu renuntase la ea.

Oare ce se va intampla cu relatia celor 2 pe parcursul emisiunii? Care credeti ca este mai sincer in aceasta relatie?

31 comentarii la “Cuplul Alexandru-Mihaela”

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

  1. 30
    icule Says:

    MAI FATA AM AVUT O IMPRESIE BUNA DESPRE TINE DAR M-AI DEZAMAGIT.ESTI PARSIVA ,ESTI TRECUTA SI PRIN CIUR SI PRIN DARMOG,DUPA VOCABULARUL. DAR ESTI MOARTA DUPA SEX.ASA SE VEDE.TRAGI NUMAI LA PAT CU ALEX.AI INTRAT IN CALDURI? TE INFIERBANTI? AVETI APA RECE.BAGATI DOSUL IN APA RECE SI-CRED CA-TI TRECE.E VIZIBIL CA-L TII DE PAPAGAL PE ALEX NUMAI SA CASTIGI.DOAMNE SI PROGRAMEAZA-TE LA MEDIC SA -TI MICSOREZI NASOIU ALA CA MARE-L MAI AI.NICI N-AS IESI IN LUME CU O ASA FIZIONOMIE.AI GRIJA CA TE VEDEM NASOALO

  2. 29
    a mill por hora Says:

    mihaela este o prefacuta mai bine ca a iesit din casa npm3 ma enerva X(X(XX((X era si este foarte urata pt alex >:P

  3. 28
    camelia Says:

    mihaela esti o prefacuta da de aia mare.ffffffffffff bine ca ai iesit ca oricum doar in casa formeai un cuplu cu alex si afara ii dadeai papucii.

  4. 27
    cata Says:

    miahela imi place foarte mult chiar daca ai iesit din casa si de alex imi place la fel de mult sper sa va intalniti si afara

  5. 26
    Paula Says:

    Alex si Mihaela va sta ffffff bn impreuna….trebuuia sa faceti cuplu d la inceputul competitiei…sunteti siguri care va potriviti din casa si care va iubiti cu adevarat si ar fi meritat sa castigati concursul….sa aveti incredere unul in celalalt chiar dak alti sunt i defavoarea voastra..:):):):)::*:*:*:*:*

  6. 25
    valeria Says:

    Urmatorul pe lista ar trebui sa fie Stefan , care face pe sfatosul ,dar este un mincinos , un razbunatoe ,un om foarte rau . Nu priveste cand vorbeste.
    Ionut cu Alina . Se leaga o prietenie foarte frumoasa intrei ei . Ionut pare sa fie omul pe care te poti baza ca si prieten Alina are nevoie de asa ceva.
    Odragoste poate incepe de la o prietenie frumoasa .Si pentru faptul ca s-a realizat o prietenie solida intre o fata si un baiat , Kanl D ar trebuie sa o considere ca pe o realizare si sa o fructifice. Decat o relatie falsa, fortata asa cum a fost in emisiunea trcuta,Nora 2,mai bine o realatie de prietenie sincera,

  7. 24
    valeria Says:

    Imi pare bine ca aplecat Mihaela. Juca teatru in relatia cu Alex. Nu se potrivesc.
    Sper sa plece si ultima mahalagioaica ,Andreea impreuna cu ‘izbitul ‘ei Stefan.
    Stefan si mama lui se cred invincibili si datorita favprizarilor facute de Kanal D ,au observat ei ca sunt tinuti in brate si au prins asa un curaj ,pot sa spuna orice oricand chiar daca se contrazic si nu sunt coerenti, dar acesta este comportamentul omului fara scrupule , spun orice ca sa iasa ei deasupra.
    Parerea mea este ca nu au ce cauta niste copii care abia au iesit in viata la acest show.Sun prea tineri si sigur nu au venit sa se casatoreasca la 19-20-21 ani . Nu stiu ce au cu Catalin el este singurul care se afla in aceasta poveste cu adevarat.. Ceilalti sunt asa in trecere. Nu au un servici o scoala si isi mai aduna ideile pe acolo.

  8. 23
    bazil Says:

    Mihaela s-a cuplat fie din plictiseala fie sa nu fie eliminata ,fiind fara cuplu.Oricum este in mod sigur o mahalagioaica ,a tacut ca o pisicuta ,dar de cand este prietena cu Andreea ,si-a dat arama pe fata.Oricum catalin sa zica mersi ca nu a format cuplu cuea.Roxana se potriveste perfect cu el.

  9. 22
    deea Says:

    imi plk ffff amandoi sunt niste scumpi.

  10. 21
    Popa Lucica Says:

    violeta este o scorpie si o mincinoasa si vrea bani si sa castige bani de la nora pentru mama 3

Pages: « 4 [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free