Catalin o place pe Roxana


Dupa despartirea de Mihaela, Catalin s-a reorientat foarte repede la Roxana, cu care doreste sa formeze un cuplu.

28 comentarii la “Catalin o place pe Roxana”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 28
    lavinia Says:

    nu are cum sa se uite Roxana la unul ca si Catalin. ea este frumoasa si cu capul pe umeri iar el urat si ar fi trebuit ca Lucicuta sa vina cu suzeta de acasa pt el. daca eu as fi in casa sigur as distruge-o definitiv iar Catalin ar inebuni si ar iesi singur din casa ar dezerta dar nu ar uita-o pe mami sper. nu o suport. ce cadru didactic si ce asistent . vai si amar mai selectati si voi cand ii bagati in casa.

  2. 27
    lazar lavinia Says:

    lucica este o cotoroanta si as dori tare tare mult sa iasa o data. Daca are bani de ce nu si-a pus dintii. e urata si rea. de ce nu scriu elevii despre ea ca tare curioasa as fi sa vad ce scriu si cred ca nu de bine. da nu mai intra nimeni in casa sa o puna la punct o data?
    despre fiul ei Catalin ce sa zic un barbat urat care la varsta de 30 si ceva de ani se roseste tot cand vorbeste de femei cred ca nici sex nu stie sa faca ce sa mai zic de dragoste. se imbraca urat si se tine dupa mami. urat la varsta lui si nu se va insura niciodata. vreau sa iasa odata ca nu-i mai suport deloc. doi oameni bolnavi la care nu le gasesti leac.

  3. 26
    Mihaela Says:

    Sincer,nimeni nu este perfect..asa ca,nimeni nu poate spune despre cei din jur cine este sau cine nu este potrivit pt Roxana sau pentru Catalin..eu consider ca,amandoi pot lua o decizie astfel incat sa le fie bine..amandoi sunt tineri,frumosi si au viata inainte..si pot lua decizii cu capul pe umeri deoarece sunt doua persoane care au experienta vietii.

  4. 25
    mihalache.mioara Says:

    EU CRED CA ROCSANA STIE SA SE CONTROLEZE FOARTE BN E TOTAL FALSA

  5. 24
    mihalache.mioara Says:

    Imi pare rau ca a trebuit sa iasa mihaela .Lucica si a aratat inca o data ca nu are minte si ca e dusmanoasa e o zgripturoaica.Ioana e de tot rahatul cel putin nu si poate ascunde rautatea din ea zambea de ceea ce s a intamplat sambata .mai bn si ar vedea ce copii au nu cred ca isi vor da seama ca au gresit si s au pus la mintea fetelor de 20 de ani .Gabi nu se poate sa le anunti cine a iesit nora saptamani daca nu le sp nu ar fi iest Mihaela IMI PARE NESPUS DE RAU.SPER CA ANDREEA SA FIE PROTEJATA.

  6. 23
    bazil Says:

    roxana este o papusa si doar atat,nu este nici spirituala nici feminina,ci doar plictisita si are aceasta tehnica de a tine oamenii la distanta ,un tact,ce s-ar putea sa o dezavantajeze .Nu-i nici rupta din soare,si cred ca ceea ce asteapta ea ,un barbat plin de bani si frumos ,nu ncred ca o sa aiba sansa sa cunoasca in casa .Acum barbatii au nevoie de femei spirituale ,puternice ,nu de papusi.Iar catalin cred ca este prea bun pentru ea.

  7. 22
    bazil Says:

    ROXANA,inafara de faptul ca este calma SI ,are o tactica spre a tine oamenii la distanta ,ceea ce mai popular s-ar traduce cu a fi “FUDULA” , nu dezvaluie prin atitrudine ca ar fi inteligenta , feminina ,sau spirituala.Aparenta ascunde multe ,eu cred ca este o femeie ori rea ,egoista ,sau chiar neputiincioasa,ori o femeie plictisita ,lipsita de spirit. Nu cred ca i s-ar cuveni dupa apoarente un fat frumos ,caci ar parea ca ar fi o fata obisnuita,,chiar nu cred ca ar face fata unui barbat mai de lume si inteligent.

  8. 21
    abc Says:

    da…….imi pare bine ca valentina nu mai e cu bogdan,ca bogdan are o mama………….unde vroia ea sa se duca valentina sambata seara ,dak nu la discoteca,,,la un azil

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free