Andrei, fostul concurent NPM2


Il mai tineti minte pe Andrei, fostul concurent de la Nora pentru Mama 2?

Ce parere ati avea daca acesta, impreuna cu mama sa ar intra pe Aleea Dragostei la Nora pentru Mama 3?

Andrei ar putea readuce umorul in concurs sau si-ar putea gasi jumatatea la NPM3. Credeti ca ar fi o idee buna?

31 comentarii la “Andrei, fostul concurent NPM2”

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

  1. 20
    andra Says:

    doamneeeeeeeeeeee ce inervanta e violetaaa fetelor luati id meu nyco_andrutza sa mai vorbim

  2. 19
    andra Says:

    miar place ca andrei sa intre in casa si garantez ca violeta il va lasa pe mariann andrei ar face un cuplu cu alina pt ca e cea mai frumoasa din concurs violea e urata cu spumee zisca are 80 de ani

  3. 18
    mihaela Says:

    super tare ar fi foarte bine imi place mult d-na emilia si sunt sigura ca ar mai anima un pic competitia deoarece nu prea ai la ce te uita pana in prezent mamele sunt cum sunt nu prea spun lucrurilor pe nume iar cu fetele nu prea poti avea un dialog.e enervant cand o vezi pe gabriela ca le tot trage “de limba”dar ce sa le ceri sunt niste copile

  4. 17
    Estefania Says:

    Pffffff…dak la editia anterioara n-a reusit mare lucru ma intreb la ce se mai asteapta acum..!?Ma rog…cu el sau fara mie mi-e totuna!Numai “unii si unii”..

  5. 16
    karla Says:

    da ar fi o treaba buna sa intre andrei …poate sare violeta pe el

  6. 15
    Andreea Says:

    kred k ar fi un lukru interesant pt andrei, ishi poate gasi o partenera pt o anmita perioada d timp. . . sau nu, jumatatea ma indoiesk. . . dar niciodata nu s stie nuh?!
    . . . mie, personal, mi s-ar parea pliktisitor sa privesk un om karuia ii stiu obiceiuriile, atitudinea, o parte din modul sau d a gandi ( cea c a lasat sa vada telespektatorii prin kuvinte, fapte, atitudine. . . ) pt k deja am urmarit o bukata d vreme aceste lukruri, inka o data ar fi senzatzia d “repeat”.
    nu kontest faptul k este un baiat bun shi. . . doar atat.
    . . . am vazut in multe emisiuni & diferite diskutzii kum k baietzii sunt cei kare ishi aleg partenerele. . . interesant. dar dc nu l datzi okazia fetelor sa aleaga? . . . asta ramane un subiekt deskhis. . .
    . . . va fi frumos sa vedem k fiekare konkurent are perekhe. acest lukru kontribuie intr-un procent destul d mare la o admosfera plakuta d sarbatori.

  7. 14
    Roxy Says:

    Desigur!sa intre…si repede,nu ne mai tineti in suspans!s-ar mai schimba unele lucruri:cu siguranata d-na Emilia ar iesi mama sapt,pt k le intrece p toate din ksa…iar Andrei…mi-ar place sa-l vad q Roxana,pt k p el sunt convinsa k nu l-ar mai respinge!abia astept! :)

  8. 13
    Ramona Says:

    da,mi-e mi-ar place sa intre Andreei in casa pt ca s-ar potrivi cel mai bine cu Roxana,ar face un cuplu minunat cu ea sau cu Alina.te astepătam sa intri in casa Andrei.nu ne dezamagi

  9. 12
    mara Says:

    da sa intre in casa….zic asta mai ales pt Dna Emilia este o femeie deosebita

  10. 11
    aura_a Says:

    Mi-as dori sa intre in aceasta competitie…si stiti de ce?
    Eu cred ca se va schimba complet acest concurs in ceea ce priveste voturile mamelor.
    D-na Emilia va iesi mama saptamanii pentru ca e o mama corecta …si spune lucrurilor pe nume.
    Andrei ar face un cuplu frumos cu Alina.
    Dar inainte de toate….l-as pune in casa ca o ispita pentru Violeta…si ve-ti vedea ca-l va lasa pe Marian….Ce tare ar fi…….nu?
    Si atunci Marian ar ramane cu buza umflata……nu o sa aiba nici partenera…nici mama lui n-o sa mai fie protejata …ca nu se va compara cu D-na Emilia….

Pages: « 4 3 [2] 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free