Cuplul Marian-Violeta


Lucrurile au luat o intorsatura neasteptata la Nora pentru Mama 3, se pare ca Marian a renuntat la Alina pentru Violeta, iar Violeta l-a parasit pe Alexandru pentru Marian.

Ce parere aveti despre aceste lucruri? Crederi ca Marian si Violeta se potrivesc?

29 comentarii la “Cuplul Marian-Violeta”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    mariana Says:

    sa ma ierte dumnezeu,dar sunt praf,din toate punctele de vedere!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. 28
    andreea Says:

    mie imi place cuplul violeta marius eu cred ca ei se inteleg foarte bine iar lui alina cred cai pare rau ca sa despartit de marian dar mai bn ar fi sa iasa afara sa-i lase in pace pe violeta si marius va pup

  3. 27
    maria Says:

    nu se potrivesc deloc

  4. 26
    LOREDANA Says:

    AR FI FFFFF MULTE DE ZIS….NIK NU STIU CU K SA INCEP…..MARIAN E SIMPATIK DAR NU STIE K VREA SI KRED K INK MAI SIMTE KEVA PT ALINA.SE POTRIVEA MAI BINE Q EA.VIOLETA A PROKEDAT FFF RAU SI SA GRABIT SA FAK KUPLU KU MARIAN PT K-I ERA FRIK SA NU I-L FURE ALTA KEEA K INSEAMNA K NU E SIGURA K E SIGURA DE DRAGOSTEA LUI KUM ZIK EA.

  5. 25
    stella_i006 Says:

    Parerea mea……..despre acest asa-zisul “cuplu” care s-a format din interes si calcand pe suflete, s-a format pe minciuni ceea ce nu va tine mult.Probabil Violeta asa a facut mereu, dar oare Marian este asa de prost si nu-si da seama ca povestea se poate repeta? Crede ca lui nu-i va veni randul? Dar stau si ma gandesc oare ce-au vazut cei 2 baieti la o astfel de fata? Daca s-ar uita in oglinda (cred ca se mira si ea,cum de a fraierit 2) ar vedea cat este de urata,nu are nici inceput nici sfarsit,nici sare-nici piper. Este parsiva, este cel mai “SCARBOS” cuplu(daca se poate numi “cuplu”). Ar trebui dati afara din concurs toti trei (VIOLETA,MARIAN si acea INCULTA DOAMNA IOANA,care locul ei este undeva unde nu ar trebui inconjurata de lume). Vai de mama care a facut-o! Este prostia-ntruchipata. De ce nu se face selectie si pt mame?

  6. 24
    elena Says:

    in primul rand…din cate am vazut alina a renuntat la marian…shi cei doi(marian si violeta)…se pare ca se potrivesc…amandoi cu minciuni si mi se pare k se potrivesc la caracter….se vede ca violeta abia astepta ca marian si alina sa se desparta chiar din cate am vazut intr-un material nu i se parea logic ca marian sa tina atat de mult la alina….ea a asteptat momentu shi a renuntat la alexandru….dak nu se desparteau alina cu marian cu siguranta violeta continua cu alex….probabil k violeta crede k ia pus Dumnezeu mana in cap acum ca e cu marian:)))

  7. 23
    varga eli Says:

    nu mi se pare nimic frumos ce au facut

  8. 22
    ileana fosta cumnata(szurke) Says:

    nu inteleg dc numai acum sau gandit sa se cupleze dc?! sa`shi bata joc de alina shi de alexandru care pana acum au fost alaturi de ei?! sau cum ii zicala aia -KND NU-I CALU II BUN SHI MAGARU? ce crede violeta ca va continua farsa asta alaturi de marian nici vb atata timp cat noi suntem aici nu cred ca vor avea sansa sa castige e bataie de joc ce fac……nu inteleg cum persoanele din casa o acepta pe prefacuta aia ……iar despre marian e un imatur la varsta lui!BRAVO ALINA SHI ALEXANDRU CA VA VENIT MINTEA LA CAP……EU MA BUCUR CA NU MAI SUNTETZI CU ASEMENEA PERSOANE NU VA MERITA !!!SHI SHTITZI CUM SE ZICE …..:- CINE RADE LA URMA RADE MAI BINE!!!!!BAFTA DRAGII MEI(ILDIKO,ALINA SHI ALEXANDRU)

  9. 21
    aura_a Says:

    Cred ca sa potrivesc.Cine se aseamana se aduna.Ea zboara din floare in floare…iar el cu mama lui nu stiu sa lege 2 vorbe.

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free