Mama Saptamanii – Doamna Ioana


In aceasta saptamana, a fost aleasa ca si data trecuta tot doamna Ioana. Care credeti ca sunt atuurile ei fata de celelalte mame din casa?

7 comentarii la “Mama Saptamanii – Doamna Ioana”

  1. 7
    cristina07 Says:

    va rog din suflet sa-mi spuneti si mie de ce merita femeia asta sa fie mama saptamanii ca eu chiar nu gasesc nici un motiv.De cand a intrat in casa aceasta femeie nu a iesit cu nimic in evidenta, nu stie care este rolul ei in casa si anume sa-i apropie pe cei doi Marian si Alina, nu am vazut-o sa stea si ea de vorba cu fetele, sa le dea un sfat, sa faca o mancare mai speciala, ce tot zic eu nu am vazut-o sa faca absolut nimic , nici macar nu a formulat o propozitie intreaga, nu stie sa dezbata un subiect, sa-si spuna cuvantul, asa ca de ce iese femeia asta mama saptamanii?
    va multumesc.

  2. 6
    maria Says:

    SPER SA VA SCHIMBATI PAREREA DESPRE D-NA IOANA MAMA SAPTAMANII !MAI BINE SA NU SE MAI ACORDE ACEST TITLU NIMANUI MAI BN. ASA

  3. 5
    MaryAna Says:

    Doamna Ioana? Cine este doamna Ioana? De fapt pe cine sa alegi “mama saptamani”? ….. Ar trebui sa nu se mai acorde acest trofeu .

  4. 4
    elamihaela Says:

    Iertat-ma poate are o calitate si n-am descoperit-o?

  5. 3
    elamihaela Says:

    Spuneti-mi si mie ce face asta sa merite sa iasa mama saptamanii cumsecade nu e razbunatoare e si rade degeaba ca o proasta.

  6. 2
    maria Says:

    eu nu vad ce calitati ar avea in plus fata de celelalte mame.nu are nici un atuu,e o femeie foarte razbunatoare probabil asta are in plus fata de celelalte mame; rautatea;

  7. 1
    andreea arsene Says:

    merita sa fie mama saptamani doamna Ioana

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free