Ema si Catalin de la NPM2


Sunteti curiosi ce s-a intamplat cu Ema si Catalin dupa finalul emisiunii Nora pentru Mama 2? Ei bine….cei doi sunt in prezent impreuna. Din pacate se pare ca Ema a pierdut sarcina, insa acest lucru nu i-a despartit, ci din contra ei se iubesc mai mult si sunt mai uniti ca niciodata. Desi nu au avut parte de un bebe acum, sunt tineri, au toata viata inainte si doar impreuna vor reusi sa aibe totul.

In ciuda faptului ca cei 2 nu au castigat premiul cel mare, in concursul NPM2, ei au fost printre cei mai castigati… s-au castigat unul pe altul. De aceea le uram cat mai multi ani impreuna si sa auzim numai vesti bune din partea lor.

29 comentarii la “Ema si Catalin de la NPM2”

Pages: [3] 2 1 » Show All

  1. 29
    kty Says:

    cei care merita nu castga in concurs, dar castiga in afara concursului dragoste ,respect ,o familie fericita . felicitari si multa bafta , ema si catalin,pt. ca a ti demonstrat de ce a ti intrat in concurs , multi din concurenti intra pentr a fi cunoscuti si a se afirma , nu sunt corecti, pt. ca emisiunea are alt scop cred,iar concurentii sinceri au de pierdut!

  2. 28
    mflory97 Says:

    va pup vreau si eu ID-ul tau ema te rog mult va pup

  3. 27
    adytzu Says:

    au fost cei mai simpatici concurenti de la npm2

  4. 26
    niko Says:

    se potrivesc si sa se iubeasca in continuare si au timp sa mai faca inca un bebe

  5. 25
    mary Says:

    singurul cuplu care chear au venit in casa pentru a se casatori bravo!!! voi meritati sa castigati pentru ca voi chear va iubiti drept dovada ati ramas impreuna urmeaza sa va casatoriti si sa aduceti si un ingeras pe lume bravo voua multa bafta incontinuare si sa aveti parte numai de bucurii

  6. 24
    ramona Says:

    imi pare rau k o pirdut sarcina si le doresc multa sanatate si fericire

  7. 23
    lory Says:

    sooont tare mumushei impreuna…ii iubesc

  8. 22
    anika Says:

    MA bucur nespus ca sunt impreuna,era perechea favorita mie,regret ca nu au luat si premiul o meritau . SA treceti cu bine peste pierderea suferita,sa va iubiti in continuare si sa aveti parte numai de BINE in viitor.

  9. 21
    mariana Says:

    ma bucur din suflet k sunt impreuna:* le urez multa sanatate si multa bafta va pup

Pages: [3] 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free