Sorin, 27 ani Piatra Neamt


Ultima formă de învăţământ absolvită: şcoala generală

Ocupaţia: şofer

S-a despărţit de curând de fosta lui prietenă pentru că avea un limbaj vulgar. Se consideră o fire romantică şi crede că ar fi în stare să-i ofere multe lucruri fetei pe care ar iubi-o. Ar urca cel mai înalt munte pentru a pune un afiş care să conţină sentimentele lui faţă de ea. Îi plac fetele înţelepte, cu aspect fizic plăcut, înalte, iubitoare de copii.

Sorin are 27 de ani, este blond cu ochii albastri, vine din Piatra Neamt si a sosit la Nora pentru mama insotit de matusa sa. Sorin lucreaza pe santier ca sofer si a intrat in casa pentru Roxana si Andreea.

18 comentarii la “Sorin, 27 ani Piatra Neamt”

Pages: « 2 [1] Show All

  1. 10
    cargab Says:

    succesin viata sa ai parte de tot ce iti doresti

  2. 9
    dana_bt Says:

    șșșșșșșșș

  3. 8
    LOREDANA Says:

    se potriveste la fata q ioana

  4. 7
    Andreea Says:

    e haioS… :)

  5. 6
    Vili Says:

    Mi se pare simpatic.

  6. 5
    andreea arsene Says:

    nu prea imi place e prea inalt si urat

  7. 4
    CIPRIAN Says:

    PS:RADE CIOB DE OALA SPARTA!!!

  8. 3
    CIPRIAN Says:

    As vrea sa vad si eu o poza cu tine ,,diana blondutza” ca vad ca te dai rotunda si vorbesi urat de Sorin.Chiar as vrea sa vad ce femeie asa frumoasa esti tu de iti permiti sa spui de unu’ si de altu’ ca e urat sau cum o mai fi el.Eu iti dau un sfat pe care sa-l ti minte toata viata ta:NU VORBI DESPRE ALTCINEVA ,ATATA TIMP CAT NICI TU NU AI O PARERE PREA BUNA DESPRE TINE!!!

  9. 2
    bellatrix Says:

    buna, eu sunt din piatra neamt, nu pot spune ca ca il sustin sau ca imi place Sorin dar ma bucur ca in acest concurs a intrat si o persoana din p neamt, oricum mult succes

  10. 1
    diana blondutza Says:

    doamne…ce urat este baiatul asta….si ce `prostanaca` e roxana ca sa uitat la el…..ea chiar ca e frumoasa sh el este foarte urat….blond cu ochi albastri….mdea da` e urat raw de tot….si eu sunt blonda cu ochii albastri da nu chiar asha de urata….cu modestie va spun….baiatu` asta nici nu ma mira ca a intrat la nora pentru mama ca in realitate nu il lu`a nimeni=))=))=))

Pages: « 2 [1] Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free