Sorin, 27 ani Piatra Neamt


Ultima formă de învăţământ absolvită: şcoala generală

Ocupaţia: şofer

S-a despărţit de curând de fosta lui prietenă pentru că avea un limbaj vulgar. Se consideră o fire romantică şi crede că ar fi în stare să-i ofere multe lucruri fetei pe care ar iubi-o. Ar urca cel mai înalt munte pentru a pune un afiş care să conţină sentimentele lui faţă de ea. Îi plac fetele înţelepte, cu aspect fizic plăcut, înalte, iubitoare de copii.

Sorin are 27 de ani, este blond cu ochii albastri, vine din Piatra Neamt si a sosit la Nora pentru mama insotit de matusa sa. Sorin lucreaza pe santier ca sofer si a intrat in casa pentru Roxana si Andreea.

18 comentarii la “Sorin, 27 ani Piatra Neamt”

  1. 1
    diana blondutza Says:

    doamne…ce urat este baiatul asta….si ce `prostanaca` e roxana ca sa uitat la el…..ea chiar ca e frumoasa sh el este foarte urat….blond cu ochi albastri….mdea da` e urat raw de tot….si eu sunt blonda cu ochii albastri da nu chiar asha de urata….cu modestie va spun….baiatu` asta nici nu ma mira ca a intrat la nora pentru mama ca in realitate nu il lu`a nimeni=))=))=))

  2. 2
    bellatrix Says:

    buna, eu sunt din piatra neamt, nu pot spune ca ca il sustin sau ca imi place Sorin dar ma bucur ca in acest concurs a intrat si o persoana din p neamt, oricum mult succes

  3. 3
    CIPRIAN Says:

    As vrea sa vad si eu o poza cu tine ,,diana blondutza” ca vad ca te dai rotunda si vorbesi urat de Sorin.Chiar as vrea sa vad ce femeie asa frumoasa esti tu de iti permiti sa spui de unu’ si de altu’ ca e urat sau cum o mai fi el.Eu iti dau un sfat pe care sa-l ti minte toata viata ta:NU VORBI DESPRE ALTCINEVA ,ATATA TIMP CAT NICI TU NU AI O PARERE PREA BUNA DESPRE TINE!!!

  4. 4
    CIPRIAN Says:

    PS:RADE CIOB DE OALA SPARTA!!!

  5. 5
    andreea arsene Says:

    nu prea imi place e prea inalt si urat

  6. 6
    Vili Says:

    Mi se pare simpatic.

  7. 7
    Andreea Says:

    e haioS… :)

  8. 8
    LOREDANA Says:

    se potriveste la fata q ioana

  9. 9
    dana_bt Says:

    șșșșșșșșș

  10. 10
    cargab Says:

    succesin viata sa ai parte de tot ce iti doresti

  11. 11
    lorykyka Says:

    nu e niki urat dar nici frumos

  12. 12
    ana Says:

    azi nu mam uitat la emisiune . miam propus sa nu ma mai uit la voi cit este doamna lucica in casa si catalin ei au facut din aceasta emisine frumoasa de dragoste o poveste urata de dragoste . doamna lucica tine sus si tare ca nu a intrat in casa pt bani , dar atunci pentru ce a intrat pt circ ala putea sal faca si acasa in orce caz este foarte urat comportamentul lor fata de ceilalti concurenti din casa. andreea draga imi place de tine ca spui lucrurile pe nume si de stefan la fel . eu am doi baieti , dar sant casatoriti dar mias fi dorit sa imi fii nora iti doersc multa fericirealaturi de stefan si mias dori ca voi sa castigati concursul .

  13. 13
    Byanca Says:

    Imi pare sinker rau k a iesit din kasa !!! of.. era un baiat cu kpu pe umeri nu k altzii

  14. 14
    Mihaela Says:

    Buna..sincer,apreciez faptul ca ai avut curajul d a merge la o emisiune matrimoniala..nu oricine ar fi facut acest lucru..nu sunt din Piatra Neamt..sunt din apropiere ..din Roman dar ma bukur k ai avut acest curaj..oricum nu avem cum sa comunicam dar ceea ce iti pot spune e doar atat..nimeni nu e perfect..asa k nu tre s tii cont d vb urate spuse d alte pers..ai grija d tn.

  15. 15
    Sorin 27 de ani piatra neamt Says:

    Buna..sincer,apreciez faptul ca ai avut curajul d a merge la o emisiune matrimoniala..nu oricine ar fi facut acest lucru..nu sunt din Piatra Neamt..sunt din apropiere ..din Roman dar ma bukur k ai avut acest curaj..oricum nu avem cum sa comunicam dar ceea ce iti pot spune e doar atat..nimeni nu e perfect..asa k nu tre s tii cont d vb urate spuse d alte pers..ai grija d tn.

  16. 16
    raluciii Says:

    nu e frumos ce face doamna Lucica, cum vorbeste cum injura nu se gindeste ca o vede o tara intreaga ,ce femeie o sa se mai uite la Catalin cind stie ce mama are nu o sa gaseasca mare iubire niciodata imi pare sincer rau pentru Catalin e un baiat frumos .Cit despre cupluri toate sin numai de fala cu adevarat se iubesc VIOLETA CU MARIAN chiar se iubesc pacat ca a esit Violeta dar se vor iubi afara cu siguranta. Roxana felicitari pentru modul tau de a fi.

  17. 17
    serban ana maria Says:

    Mie mi se pare ca Andreea are ceva cu Alina si nu e corect deoarece Andreea la inceput il ura pe Stefan si acum nu mai poate de el .Mie mi se pare ca Andreea are nevoie de cineva care sa inchida gura .La televizor da impresia ca ea le stie pe toate im vazut h5 si nu mi sa parut deloc o fata cuminte si cu bun simt

  18. 18
    serban ana maria Says:

    mie imi plac toate fetele inafara de Andreea care dupa parerea mea ar trebui sa se maturizeze e atat de falsa

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free