Ioana, Bucuresti


Vârsta: 40 ani

A absolvit şcoala profesională. Are 3 copii de care este foarte mândră şi de care i-a fost foarte greu să se despartă pentru a intra în concurs cu Marian, fiul cel mai mare. Ar vrea ca fata cu care să se căsătorească fiul ei să fie ”bună şi cuminte” iar despre ea afirmă că este o fire blândă.

Ioana este mama lui Marian (19 ani) si a intrat in casa Nora pentru mama pentru a-si sustine fiul pana la final.

84 comentarii la “Ioana, Bucuresti”

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

  1. 80
    Laura Says:

    MATA BLANDA ZGARIE RAU. N-A STIUT S-O APRECIEZE PE D-NA LUCICA PENTRU SINCERITATEA EI; A FOST ATRASA IN CURSA PERVERSILOR PENTRU A-I FI MAI USOR MIHAELEI SAU ANDREI SA AJUNGA IN FINALA.

  2. 79
    patricia Says:

    doamna ioana fiti mai vorbareata…..de ce sa fie tot mereu cioplita de Stela cu fruntea sus…fiti dv..

  3. 78
    mareidiana Says:

    MEA PARUT RAU DE IA ATUNCI CIND A FOST CEARTA CU ILDICO DAR E BATUTA RAU IN CAP.SI PROSTU DE FIUSU E DUS CU PLUTA

  4. 77
    Ana Says:

    pe dna Antoneta unde o putem comenta?dar pe Ionut,fiul ei?

  5. 76
    mirela Says:

    sunt de acord cu majoritatea in privinta d nei Ioana, nu ma uit la toate emisiunile doar cand apuc intadevar trebuia o selectie mai dura in ceea ce priveste concurentii totusi este o emisiune televizata si vrei nu vrei schimband postu tot dai de aceasta emisiune si auzi perle din gura lor sau se eschiveaza se abat de la subiect nu mai au cuvinte urat ff urat pt toti fete baieti mame au un vocabular sarac sau de cartier aceste persoane nu au ce cauta la tv, parerea mea.

  6. 75
    Cipry Says:

    Cam moscaita ,,doamna nu comentez ,,si fisu un balalau

  7. 74
    Anca Says:

    Karla esti cumva fiica-sa. Numai o alta inculta ar putea sa o apere pe Ioana

  8. 73
    Anca Says:

    Ioana, ca doamna nu este, nu stie sa vorbeasca. Nu degeaba se spune de femeile cu buze subtiri ca sunt a dr*cului. Este prefacuta si PROASTA. O TOAPA CA LA CARTE. Se vede si dupa frizura de bucatareasa facuta la ” frizeru” din cartier. Iar fiu-su are reale probleme. Du-te acasa zarzavagioaco. La piata cu tine. Ne enervezi cu fitele de doamna cand de fapt esti o tata. Cu Stela “chelnerita” si Ildiko “femeia de servici” iti sta bine. Sunt din mediul tau.

  9. 72
    pui Says:

    D-na IOANAAAAAAAAAAAAAA terminati cu figurile pana aq erati prietena cu D-na LUCICA IAR Aq v-ati schimbat la 360 g oricum ce pretentii sa avem la asemenea oameni treb sa mai mergeti impreuna cu fiul dv la scoala sa mai inv cate ceva el oricum saracul nu stie pe ce lume traieste , noroc cu Violeta kre il mai scoate din incurkturi mai ales cand spune………CITEZ: MA LASI SA VORBESC…….. YUBITUUUUUUUU?????

  10. 71
    simina Says:

    de 15 minute citesc comentariile voastre.am ris cu lacrimi cit despre dna ioana aveti dreptate.este precum pisik cind o klci pe coada.

Pages: « 9 [8] 7 6 5 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free