Ioana, Bucuresti


Vârsta: 40 ani

A absolvit şcoala profesională. Are 3 copii de care este foarte mândră şi de care i-a fost foarte greu să se despartă pentru a intra în concurs cu Marian, fiul cel mai mare. Ar vrea ca fata cu care să se căsătorească fiul ei să fie ”bună şi cuminte” iar despre ea afirmă că este o fire blândă.

Ioana este mama lui Marian (19 ani) si a intrat in casa Nora pentru mama pentru a-si sustine fiul pana la final.

84 comentarii la “Ioana, Bucuresti”

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

  1. 50
    victor Says:

    invatati sa vorbiti doamna ioana.ati venit pt fiul dvs cica sa-l sustineti,dar nu se vede.cind el are conflicte nu va bagati niciodata,stati ca muta.incercati sa va aparati baiatul si nora.

  2. 49
    lory Says:

    felicitari sunteti o mama foarte buna

  3. 48
    jasmine Says:

    cine nu imi da dreptate,e ca si ea…inculti

  4. 47
    jasmine Says:

    invata sa vorbesti doamna ioana.iriti pe toata lumea cand deschizi gura.nu te temi de teroristi?

  5. 46
    mya Says:

    mai bine stateai akasa ji-tzi plateai kiria…ji mai citeai ji o karte din kand in kand…nu jtii sa legi 2 kuvinte,doar kompletezi kand vorbeste lucica

  6. 45
    roxana Says:

    nu imi place de ea k sa luat dupa lucica,si fiusu clar k nu o iubeste pe violeta dar sa i o faca lu alina,si alina si a dat seama ce fel de baiat ii marian,daca nu stie nici macar sa defineasca iubirea inseamna k nu iubeste.

  7. 44
    Lucica Says:

    De cind a intrat scorpia aialaltä adicä duduia Lucica si-a deschis clontul si pedeasupra are si dureri numai cind vrea ea o doare inima. Sint amindouä niste birfitoare si inervante,sper sä iesiti amindouä cit mai repede.

  8. 43
    elena Says:

    fiti mai vorbareata si spuneti-va punctul de vedere.

  9. 42
    anamaria Says:

    Nu-mi place absolut deloc de femeia aceasta! Nu pot sa cred cat de prefacuta poate fi! ba ii este rau, ba nu! sa se hotarasca odata! Si parca voia sa plece din casa, de ce nu a mai facut-o cand a avut ocazia?

  10. 41
    roxy Says:

    Ioana este o femeie proasta, rea, afurisita, razbunatoare si prefacuta. Nu esti capabila sa legi 2 fraze coerente. Ma uitam la tine si nu-mi venea sa cred ca pot exista persoane care pentru o manuta de bani ar fi capabile sa-si vanda si sufletul. Cand esti propusa pentru eliminare plangi iar mai nou ti se face rau; cand ti sa facut propunerea sa renunti la 2500 ron in schimbul intrarii in casa nu esti de acord motivand ca esti bolnava si sanatatea este mai importanta;, cand ti se face propunerea sa pleci acasa dar vei pierde banii ramai foarte uimita si spui ca tu vrei sa stai ca iei medicamente, esti sanatoasa si nu vezi motivul pentru care ai pleca. Cred ca daca vei citi vreodata ceea ce ti-am scris nu ai sa intelegi, dar este exact ceea ce spui tu de la o zi la alta. O mangai pe cap pe Alina , dar ai uitat cand te-a facut aia prosta si pe tine si pe fiul tau (dar trebuie sa recunoastem sa avea dreptate).

Pages: « 9 8 7 6 [5] 4 3 2 1 » Show All

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free