Edith, tradata de ceilalti concurenti


edith-tradata-mpfm6

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 03.03.2017, ora 11.15:

Paula Chirila a fost extrem de revoltata, dupa aparitia unei informatii neadevarate despre ea si le-a transmis un mesaj jurnalistilor care au publicat stirea: ”Inainte de a scrie despre mine, va rog frumos sa va ganditi ca am o familie care citeste toate lucrurile astea”.

La ceas de seara, Geo a calcat stramb, iar dupa putin timp, panica s-a instalat. ”Nu mai suport durerea, cheama ambulanta!”, a afirmat concurentul.

Petru l-a criticat pe Geo, atunci cand se astepta mai putin. ”Ce a facut Geo cand a cerut sa vina ambulata a fost teatru!”, a afirmat Petru.

Cu doar o zi inainte de finalul sezonului, un concurent urmeaza sa fie eliminat din competitie. Toti concurentii au avut parte de emotie si lacrimi la nominalizari, la sase luni de la startul competitie. Concurentii au facut nominalizari de baieti.

Dupa ce sambata a fost nominalizata pentru eliminare, Edith s-a simtit tradata, declarand ca: ”Am tot auzit prin casa ca am sa castig si asta ma afecteaza”.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 martie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Un comentariu la “Edith, tradata de ceilalti concurenti”

  1. 1
    1ignored Says:

    3aniline…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free