Edith nu-si doreste o impacare cu Ali


edith-nu-doreste-reimpacarea-cu-ali-mpfm6

Afla detalii, dar si ce concurent a mai parasit competitia.

Rezumat MPFM6 din 22.02.2017, ora 14:

Radu a spus ca doreste si chiar insista sa plece din competitie si a explicat din ce motiv isi doreate acest lucru. Radu: ”Interesul meu este sa plec de aici”

Apropierea nuntii din 4 martie a aprins flacara strategiilor.

Petru catre Laurentiu: “Cum tu m-ai vazut om rau, asa te-am vazut eu calic! Mi-am pierdut increderea in oameni!”

Pe masura ce nunta surpriza se apropie, competitia se inteteste, iar confruntarea dintre Madalin si Ali a lasat ecouri strategice.

Georgiana a explicat relatia ei cu Madalin: ”Nu-mi place de el. Nu-l vad ca un posibil iubit. Au fost doar tachinari si glume.”

Georgiana nu exclude o eventuala impacare cu fostul ei iubit. ”As accepta sa ma impac cu Ali!”, a declarat concurenta.

Petru sustine ca Edith inca il iubeste pe Ali si isi doreste o relatie cu el! Edith a spus ca intre ea si Ali nu mai poate fi nimic.

Petru: “Geo, Edith te-a transformat intr-un catelus!”

Radu le-a dat tarcoale fetelor, insa a fost respins! Refuzul fetelor nu a ramas fara urmari, iar concurentul a trecut la atac. Radu a atacat fetele: ”Noi barbatii suntem mai frumosi ca femeile. Nu avem nevoie de glet!”

Conflictul dintre Petru si Madalin nu se opreste. Duelul verbal dintre cei doi s-a aprins din ce in ce mai intens. Petru si Madalin, duel verbal: ”Plecam astazi, daca este cazul!”

Fetele au facut nominalizari, iar Petru, Madalin si Radu au fost in pericol de eliminare.

In urma voturilor, Radu a fost eliminat din competitie. Lorena, Georgiana si Alina au fost sanctionate de Comisia de Decizie pentru limbaj indecent.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free