Radu, gol pusca in fata camerelor


radu-mpfm4-6-sanctionat

Vezi ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 21.02.2017, ora 14:

Discutii mai mult sau mai putin strategice, purtate in soapta, tarziu in noapte, au fost intrerupte de mesaje de avertizare. Chinuit de nesomn, Petru s-a dezlantuit: ”Pentru o punga de aur am ajuns sa ne punem masti!”

Un mesaj primit in redactia ”Mireasa pentru fiul meu” a adus vesti groznice pentru Madalin. Se pare ca Ana-Maria, fosta concurena, ar fi postat pe contul sau de socializare ca nu-l mai doreste pe acesta.

Absenta nicotinei si-a spus cuvantul, iar Radu s-a dezlantuit. La inceput a fost violent, iar la final a renuntat la haine in fata camerei de filmat! Radu: “Am reactionat urat, am daramat niste obiecte! Daca Andrada era singura la venirea mea in concurs, as fi incercat sa o cuceresc!”

Adriana despre actiunile lui Radu: “Hai sa ne batem nevestele ca n-avem tigari! L-as trimite acasa pentru faptele sale, nu te comporti asa intr-un colectiv!”

Conflictul dintre Madalin si Radu pare fara sfarsit. Cei doi si-au aruncat acuze grave! Madalin despre Radu: “Sa-si mai caute niste femei, sa-si faca publicitate! Gigolo misogin!”

Comisia de Decizie a analizat comportamentul lui Radu si l-a sanctionat. Radu: “Ma astept sa plec si acasa!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 21 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free