Tensiunile dintre Petru si Madalin au atins cote explozive


tensiuni-petru-madalin-constantina-mpfm6

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 20.02.2017, ora 14:

La finala saptamanii, tentative de manipulare au fost reclamate. Rivalitatea a atins punctul de fierbere! Petru: ”Goana dupa bani i-a facut pe multi dintre concurenti sa se intoarca impotriva mea!”

In urma conflictului cu Petru si in ciuda rugamintilor fierbinti ale mamei, Madalin a ramas mult timp la decizia de a parasi competitia. Mădălin: ”Nu mai vreau ca Petru sa se lege de mama!”

Cu 13 zile inainte de nunta surpriza, tensiunile dintre rivali au atins cote explozive! Petru sustine ca Madalin si Constantina au incercat sa-l bruscheze.

Tensiunile dintre Petru si Madalin au atins cote explozive. Cei doi au fost la un pas de incaierare!

Petru: “Eu sunt taur , iar Geo e bou in aceasta competitie!”

Madalin catre Radu: ”Ai fi fost in stare sa ma lovesti, dar ai scuipat o fata!”

Ali si Georgiana sustin ca s-au despartit, insa atingerile interzise dintre ei  spun o alta poveste.

La finala saptamanii trecute, Ali a dezvaluit culisele despartirii de Georgiana, iar afirmatiile acestuia au starnit dezbateri aprinse intre concurenti. Ali: ”Lui Madalin nu i-ar conveni sa faca cuplu cu Georgiana”

Asaltat de critici din toate directiile, Petru a decis sa raspunda pe masura, iar mesajele primite in miez de noapte alimenteaza nemultumirile acestuia. Radu: ”Aici dusmanul mananca impreuna cu tine si iti sta alaturi”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free