Ali: “Daca eu si Georgiana am fi in top trei, ne-am casatori pe patru martie”


ali-georgiana-mpfm6-casatorie-din-interes

Vezi cine s-ar mai casatori in martie, dar si cine a parasit definitiv competitia.

Rezumat MPFM6 din 08.02.2017, ora 14:

Fetele din competitie se viseaza deja mirese! Mirajul clopotelor de nunta trezeste sentimente intense, dar cine va spune “DA” pe 4 martie?

Petru le-a predat “glumetilor” din casa Mireasa pentru fiul meu o lectie de politete. Concurentul este deranjat ca fetele nu sunt lasate de baieti sa vorbeasca.

Apropierea nuntii le-a facut pe Andrada si pe Mihaela sa intre in conflict! Concurentele au incercat sa provoace un exod in masa!

Georgiana si-ar dori sa se casatoreasca, insa Ali considera ca este inca prea devreme. Ali: “Daca eu si Georgiana am fi in top trei, ne-am casatori pe patru martie”

Strategii au fost pregatite cu atentie pentru nominalizarile efectuate de fete. Andrei a rugat fetele sa-l nominalizeze, chiar daca lacrimile Madalinei au curs pentru el, concurentul nu a simtit nicio emotie la vederea lor.

Fetele au facut nominalizari de baieti. Cei propusi au fost: Andrei (4 voturi), Madalin (3 voturi), Cosmin (2 voturi) si Ionut (1 vot). Andrei a avut o iesire nervoasa cand aude ca in cursa spre eliminare au intrat trei concurenti, in loc de doi asa cum se astepta. Andrei si-a exprimat cu ardoare dorinta de a parasi competitia.

Madalin, Laurentiu si Petru au fost nemultumiti de actiunile intreprinse de Andrei, colegul lor din competitie.

In urma voturilor telespectatorilor, Andrei a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 8 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free