Ali: “Eu si Edith mai mult ne ocolim pentru a evita anumite reactii!”


ali-mpfm6-despre-edith

Afla detalii.

Rezumat MPFM6 din 07.02.2017, ora 11.15:

Lorena, Ali, Georgiana, Petru si Adriana s-au intors in competitie! Ali: “Eu si Edith mai mult ne ocolim pentru a evita anumite reactii! Ma asteptam sa fiu primit mult mai ostil de concurenti! Votul celor din casa nu o sa conteze, oricum nu vor da toti nu! Sunt convins ca cei ce se opun revenirii mele vor trebui sa ma suporte!”

Nici bine nu a reintrat în casa “Mireasa pentru fiul meu”, ca Ana-Maria deja a plecat din cauza unul scandal. Nu cu un concurent, ci, de data aceasta, chiar cu prezentatoarea Paula Chirila. Doar doua zile a rezistat Ana-Maria in competitie alaturi de Madalin!

Prin actiunile si declaratiile sale, Vali a intrat in colimatorul concurentilor! Vali, tradator sau tradat de cei in care avea încredere?

Vali: “Este adevarat ca am fost in club, dar asta s-a intamplat in Grecia, acolo la hotel unde lucram! Cuplurile care se vor forma de acum incolo vor fi de complezenta, pentru cadouri!”

Edith i-a cerut socoteala lui Petru pentru criticile aduse de acesta la adresa ei! In afara competitiei, Petru a criticat-o pe Edith deoarece ea, in opinia lui, se apropiase de Andrada!

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 februarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free