Ana-Maria: “Sa vedem cine se mai inscrie la aceasta emisiune?!”


ana-maria-mpfm6-revoltata-pe-emisiune

Afla de ce s-a revoltat Ana-Maria pe cei din spatele emisiunii.

Rezumat MPFM6 din 06.02.2017, ora 11.15:

Desi se astepta sa fie printre nominalizati, Madalin a fost protejat. Madalin: „Nu ma asteptatm ca eu sa fiu sustinut!”

In Gala de sambata, Ana-Maria si Lorena au reintrat in competitie. In emisiunea de astazi, Ana-Maria s-a revoltat dupa ce a recunoscut ca a fost pacalita de catre staff-ul emisiunii. Concurenta a spus ca initial si-a dorit sa intre doar pentru o zi pentru a-l sustine pe Madalin, dar s-a trezit intr-un final ca i s-a impus sa mai stea inca o luna de zile. Ana-Maria a spus ca in acest fel emisiunea isi va pierde credibilitatea si nu se va mai inscrie nimei pe viitor.

Ana-Maria: „Cand m-au sunat cei din staff eram in Franta si mi s-a spus ca daca voi reveni voi putea sta o zi! Cand am ajuns aici mi s-a spus ca trebuie sa stau o luna, iar daca nu accept nu o sa ma bage in direct! Nu este corect fata de cei care au ramas in competitie ca cei care au abandonat sa se reintoarca! Sa vedem cine se mai inscrie la aceasta emisiune. Eu, una, nu m-as mai uita la emisiunea asta. Aceasta emisiune este de c*cat!”

Dupa ce a inceput sa se revolte concurentei i s-a taiat lavaliera si i s-a dat 1 minut la dispozitie in care sa decida daca doreste sa mai stea sau sa plece definitiv. Ana-Maria s-a ridicat in direct de pe canapea si a parasit din nou competitia.

Atat mama Anei-Maria, cat si mama lui Madalin au intrat prin telefon pentru a-l ruga pe concurent sa continue competitia, deoarece Ana-Maria il va astepta afara. Mama Anei-Maria a intrat in legatura telefonica: „Probabil fata mea nu a fost pregatita! Nici nu a avut haine la ea! Fata mea a plecat din Franta pentru a-l incuraja pe Madalin si a-i fi alaturi!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 6 februarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free