Regulamentul competitiei s-a schimbat


andrada-mpfm6-se-teme-de-eliminari

Vezi in ce consta noul regulament si cine se teme cel mai mult de el.

Rezumat MPFM6 din 04.02.2017, ora 14:

Castigatoarea X Factor a pasit pragul competitiei Mireasa pentru fiul meu.  Olga Verbitchi a recunoscut cu greu ca este atrasa de un concurent, dar nu a dorit sa-i dezvaluie identitatea.

Competitia si regulamentul s-au schimbat: timp de o luna nu vor mai exista protejati, oricine putand fi eliminat din competitie. O alta regula: cele 15 minute de foc – acestea pot insemna salvarea sau condamnarea la eliminare a celor nominalizati. Pe 4 martie va avea loc o nunta surpriza, iar iubirea celor doi va fi rasplatita regeste, cu un premiu in valoare de 200.000 lei. Mihai si Mihaela s-au aratat interesati sa se casatoreasca, in timp ce Andrada si Valentin au spus ca nu vor sa faca acum pasul.

Fostii concurenti din acest sezon sau din alte sezoane vor primi sansa de a reveni in competitie. Cei care au parasit competitia se pot intoarce la ”Mireasa pentru fiul meu”! Andrada s-a aratat extrem de speriata de situatile pe care le poate crea noul regulament: “Sunt sigura ca ma vor elimina!”

Adierea vantului schimbarii a aprins valvataia supozitiilor, iar concurentii au aruncat cu afirmatii care mai de care mai radicale. Concurentii s-au pregatit de revolta: ”Plecam toti!”

Edith: „Nu mi se pare corect de mine si nici de ceilalti! Si eu puteam sa plec, dar am tras tare 5 luni de zile!”

Gandurile concurentilor s-au indreaptat spre Marea Finala, iar razboiul nominalizarilor a capatat noi dimensiuni. Mădălin: ”Daca vrei sa castigi, trebuie sa dobori primul loc!”

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 4 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free