Duelul mamelor a subrezit relatia dintre Mihai si Mihaela


relatia-dintre-mihai-si-mihaela-mpfm6

Vezi ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 01.02.2017, ora 14:

Cand parea ca Madalina si Andrei vor reinnoda prietenia cu iz de cuplu ce-i unea odinioara, un avertisment a aruncat totul in aer. Andrei i-a cerut Madalinei sa se lase de fumat, starnind indignarea acesteia. Andrei: ”Madalina are sentimente mai puternice pentru mine decat eu pentru ea!” Madalina: „Cand am fost la munte am decis sa ramanem prieteni ca este mai bine pentru noi! Ne intelegem foarte bine, poate din partea mea este ceva mai mult si am asteptari prea mari!”

Duelul telefonic dintre mame a subrezit relatia dintre Mihaela si Mihai.

Bunica Mihaelei: „Nepoata mea si Mihai sa fie lasati in pace! Nu stiu ce vrea fata mea si mama lui Mihai! O streseaza pe nepoata mea si pe iubitul ei! Timpul le rezolva pe toate! Mama lui Mihai nu i-a oferit niciun sfat nepoatei mele!”

Mama lui Mihai: „Am discutat cu Alexandra si am spus sa punem capat discutiilor. Nu mai stau pe grupurile de facebook.”

Cele mai recente evenimente din competitie, i-au facut pe multi sa-si regandeasca strategiile si obiectivele competitionale. Unii concurenti sunt hotarati sa nominalizeze din protejati.

In timp ce Andrada vrea vacanta, Valentin are alte intentii. ”Dupa competitie vreau sa fiu masina de facut bani!”, a declarat concurentul.

In ciuda interactiunilor, Edith s-a cam suparat pe Geo. Concurentul ar vrea sa petreaca fiecare clipa in preajma ei, insa Edith l-a cam tinut la distanta.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 1 februarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free