Noi dezvaluiri din trecutul dramatic al lui Vali


vali-mpfm6-noi-dezvaluiri-din-trecut

Afla detalii.

Rezumat MPFM6 din 31.01.2017, ora 14:

Cea mai recenta runda de nominalizari i-a facut pe concurenti sa reflecteze serios la sustinerea de care se bucura in randul telespectatorilor. Concurentii se gandesc serios la viitorul lor in competitie. Andrei: “Madalin a spus ca, daca pleaca Laurentiu, pleaca si el!”

Noi detalii din trecutul dramatic al lui Vali. ”In urma cu trei, patru luni dormeam in gara. M-am simtit precum un boschetar!”, a afirmat concurentul.

In urma dezvaluirilor dramatice facute despre trecutul sau zbuciumat, echipa ”Mireasa pentru fiul meu” a pornit pe urmele copilariei pierdute a lui Vali. Ionut, fratele lui Vali, a dorit sa intervina telefonic pentru a-l sustine pe concurent.

Noi dezvaluiri din trecutul lui Vali. Razboiul dintre parintii lui Vali a continuat, sustinut de interventii exterioare. Mama lui Vali, pusa la zid de sotul ei si de un vecin: ”Bea in carciuma cu amantii!”

Vali: “Nu am avut ce manca cu zilele! Niciunul dintre fratii mei nu a ramas alaturi de parintii nostri!”

Alina s-a simtit deranjata de remarcile fetelor cu privire la hainele cu care ea a venit de acasa. Sunt fetele invidioase pe Alina sau ea vede rivalitati ce nu exista?

Laura, matusa Alinei, a intervenit telefonic pentru a o incuraja pe concurenta. Laura a atras atentia baietilor care nu formeaza inca un cuplu in casa ”Mireasa petru fiul meu”: ”Este frumoasa!”.

Dezvaluirea culiselor duelului din mediul virtual dintre Sergiu, fost concurent, si doamna Elena, mama lui Cosmin, i-a facut pe concurenti sa reactioneze. Mama lui Cosmin vrea sa-l dea in judecata pe Sergiu pentru calomnie!

Rezumat MPFM6 din 31.01.2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free