Denisa a intrat in colimantorul concurentilor MPFM6


denisa-a-intrat-in-colimatorul-concurentilor-mpfm6

Vezi ce critici a primit fosta concurenta, dar si pentru cine si-ar dori sa reintre in competitie.

Rezumat MPFM6 din 30.01.2017, ora 14:

Cea mai recenta runda a nominalizarilor a provocat rumoare in randul concurentilor. In urma voturilor, Marius a fost eliminat, iar Vali s-a regasit printre protejati. Andrei: ”Pozitia de protejat a lui Vali se datoreaza povestii lui de viata!”

Denisa a revenit la ”Mireasa pentru fiul meu” pentru a raspunde criticilor venite din partea unor concurenti. Andrada si Edith au barfit-o pe Denisa, despre care au spus ca are nasul foarte urat.

Denisa: “Nu inteleg de ce numele meu este pe buzele concurentilor!”

Baietii au dezbatut actiunile si intentiile Denisei pe toate partile si chiar au afirmat acuzatii foarte grave! Ionut, afirmatii de neimaginat despre Denisa: ”E de aia de lux… Sunt zvonuri in Pitesti!”

Ionut a acuzat-o pe Denisa ca se foloseste de orice prilej pentru a cauta celebritate.

Dupa ce a cunoscut-o pe Denisa, Madalin a spus ca si-ar dori sa o cucereasca, desi Denisa a spus ca ar reintra in competitie pentru Vali. Deranjata de afirmatiile lui Madalin, mama lui a intrat prin interventie telefonica si a interzis orice posibila relatie intre fiul ei si Denisa.

La prima vedere, Andrada si Valentin, formeaza un cuplu solid, dar culisele relatiei lor spun o alta poveste. Cat de solida este in realitate relatia dintre Andrada si Valentin?

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 30 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free