Valentin nu-si doreste sa mai vorbeasca despre fiica lui


valentin-mpfm6-refuza-sa-vb-despre-jessica

Afla de ce si ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 26.01.2017, ora 14:

Insuratoarea nu prea le face cu ochiul baietilor de la “Mireasa pentru fiul meu”. Baietii se gandesc la insuratoare, dar se tem de mirese!

Valentin vrea sa recucereasca primul loc in clasament! El a pus la cale cateva strategii competitionale impreuna cu Marius. Andrada nu a aprobat strategiile competitionale ale iubitului ei.

Valentin a refuzat sa mai discute cu si despre fiica sa, Jessica! Valentin: “Daca mama fiicei mele nu poate avea grija de Jessica, sa o trimita inapoi in tara, sa aiba grija mama de ea! Cand am intrat in concurs l-am rugat pe tata sa o ajute cu bani!”

Tatal lui Valentin a intrat in direct: “Carla are un iubit! Nu imi mai raspunde la telefon de teama ca ii voi lua copilul! Nu mai stiu nimic de nepoata mea!”

Prin interventie telefonica a intrat si mama Carlei, care a spus ca fiicei ei si nepoata o duc foarte bine in strainatate.

Madalin sustine ca nu este atras de Madalina, dar se afla in conflict cu Andrei, cel pe care ea il place! Madalina catre Madalin: “Incerci sa arati ca le esti superior tuturor!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 26 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free