Andreea si Radu sunt noii miri ai saptamanii


andreea-radu-mirii-saptamanii-mpfm6

Vezi cum se inteleg cei doi in noua postura.

Rezumat MPFM6 din 23.01.2017, ora 11.15:

Dezvaluirile facute de Vali despre trecutul sau dramatic i-au impresionat pe toti pana la lacrimi! Concurentul a crescut fara parinti!

Concurentii s-au mobilizat pentru a-i face lui Vali viata mai usoara. Acestia i-au dat hainute.

Tatal lui Edith a sunat la emisiune pentru a-i spune lui Vali ca il compatimeste si a dorit sa-l incurajeze sa mearga mai departe.

Ali e de domeniul trecutului! Edith a pus pe jar un alt concurent din casa „Mireasa pentru fiul meu”. Ionut i-a pregatit concurentei o surpriza romantica: i-a pus acesteia un trandafir pe pat si i-a lasat un mesaj.

Andreea si Radu sunt noii miri ai saptamanii! Cum se inteleg cei doi de cand sunt in această postura? Cand Andreea-i furioasa, nici Radu nu prea reuseste sa o calmeze!

Prietena Andreei a trecut pragul competitiei “Mireasa pentru fiul meu!” Cristina, prietena Andreei: “Nu credeam ca va rezista pana acum in competitie! De la o vreme mi se pare ca Andreea este suparata!”

Raymond, castigatorul sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu, a venit special in emisiune pentru a-l incuraja pe Vali si a-i fi alaturi.

Raymond: “Parca este intr-un film aici! Pare mai colorat, in sezonul meu era mai sumbru! De cand am iesit nu am votat si sustinut pe nimeni. De cand am iesit am devenit un tip mai emotiv! M-a impresionat un pic povestea lui Vali. Cand se vorbeste despre povestea lui lasa capul in jos! Sa ii ierte pe parinti si sa le spuna ca ii iubeste! Oricat de rai ar fi parintii, important este ca ei sunt!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 23 ianuarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free