Dezvaluiri dramatice din trecutul lui Vali


vali-mpfm6-a-trait-la-orfelinat

Afla povestea de viata a concurentului Vali.

Rezumat MPFM6 din 20.01.2017, ora 14:

Stefania a fost descalificata din competitie, deoarece concurenta nu si-a mai dorit sa revina.

Un nou conflict a izbucnit in casa ”Mireasa pentru fiul meu”, Andrei si Valentin si-au aruncat acuzatii dure. Cei doi concurenti s-au acuzat reciproc ca vor sa fie mereu in centrul atentiei. Andrada: “Andrei se agata de orice conflict pentru a aparea cate 2-3 ore pe zi in emisiune!”

Valentin vrea sa iasa de la buget, dupa ce a aflat ca Andrei isi cumpara tigari, pe care nu le fumeaza pentru ca doreste sa le aiba dupa iesirea din competitie.

Dezvaluiri dramatice din trecutul lui Vali! Vali: “Am trait la orfelinat de cand aveam trei ani! Cand eram mic au venit cei de la Protectia Copilului si ne-au luat pentru ca nu aveam conditii! Nu a avut cine sa-mi ofere un cadou de Craciun! Ani de zile am asteptat imbratisarea mamei! Nu am vrut sa discut cu parintii mei, daca m-au lasat asa pe lume nu merita atentie! Dupa ce am plecat de la orfelinat am plecat in Grecia! Stau pe la prieteni, nu am casa mea! Acum locuiesc la un om cu o casa mai batraneasca, pana imi gasesc eu ceva!”

Edith, Madalina si Geo au fost alaturi de Vali si l-au incurajat, cand acesta a rememorat momentele grele din viata lui.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free