Laurentiu, pregatit de casatorie cu Alina


laurentiu-mpfm6-pregatit-de-casatorie-cu-alina

Vezi ce spun cei implicati, dar si cei din afara.

Rezumat MPFM6 din 19.01.2017, ora 14:

Alina si Laurentiu si-au dezvaluit cele mai bine pastrate secrete! Laurentiu a recunoscut ca si-a inselat o fosta iubita!

Inca n-a format un cuplu cu Alina, dar Laurentiu se gandeste deja la nunta! Concurentul crede ca Alina este cea care ii va deveni mireasa!

Andrei pune la indoiala intentiile matrimoniale ale lui Laurentiu. Andrei: “Laurentiu este pregatit pentru relatie, insa pe Alina nu o cunosc!”

Dupa ce Laurentiu a fost acuzat ca i-ar fi dat sperante false Stefaniei, concurenta a intervenit telefonic, rugandu-l atat pe el cat si pe ceilalti concurenti sa nu mai deschida acest subiect. Stefania a marturisit ca intre ea si Laurentiu nu a fost decat o relatie de prietenie, deoarece nici ea si nici el nu si-au dorit mai mult.

Stefania a dorit sa-i transmita un mesaj interesant lui Cosmin, caruia i-a spus ca-l asteapta afara. Concurenta a spus ca nu stie daca va revenii in competitie, deoarece mama ei nu se simte prea bine in urma decesului bunicii.

Mama lui Laurentiu a intervenit telefonic si a vorbit despre situatia fiului ei si a Stefaniei! Doamna Angela, mama lui Laurentiu: “Fiul meu nu i-a dat Stefaniei sperante, si le-a facut singura!”

Doamna Angela a spus ca o place foarte mult pe Alina si considera ca aceasta este mult mai potrivita pentru fiul ei decat era Ana-Maria.

Dupa plecarea Anei-Maria, Madalin si Madalina se contreaza la fiecare pas, dar ce se ascunde in spatele tachinarilor? O place pe concurenta mai mult decat permite sa se intrevada?

In timp ce Madalin spune ca isi doreste sa-i apropie mai mult pe Andrei si Madalina, Andrei este de alta parere: “Madalin vrea sa-mi arate ca poate oricand sa mi-o ia pe Madalina!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Un comentariu la “Laurentiu, pregatit de casatorie cu Alina”

  1. 1
    3binding Says:

    3mutation…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free