Ana-Maria si-a dorit sa plece din competitie


ana-maria-mpfm6-a-parasit-competitia

Vezi ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 13.01.2017, ora 14:

Alin Panc, Nadine si Valentina Rujoiu au dezbatut actiunile concurentilor.

Declaratiile lui Alin Panc, invitat in emisiune, au adus multa valva in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Andrada si Valentin au fost cei mai inversunati, dupa ce Alin Panc a afirmat despre acestia ca sunt un cuplu “fake”.

Alin Panc a incercat sa clarifice substratul afirmatiilor sale.

Valentin a sustinut ca declaratia sa privind abandonarea competitiei a fost doar un test! Edith: “Nu cred ca Valentin ar parasi competitia!”

Dupa un schimb de replici Ana-Maria a reactionat, iar, in direct, concurenta a explicat si motivul: ”Am inteles ca Madalin m-ar vrea doar pentru o noapte!”

Mihaela, mama Anei-Maria, a intrat in direct pentru a-i da cateva sfaturi fiicei ei, care a declarat anterior ca isi doreste sa paraseasca aceasta competitie. Doamna Mihaela a implorat-o pe Ana-Maria sa ramana in competitie,

Fetele au fost pinse pe picior gresit, iar ilustrarea imaginilor compromitatoare a aprins flacara discordiei. Dar oare cine este vinovatul?

Madalina si Andrei au dezbatut pe larg afirmatiile efectuate de mama ei la telefon. Madalina despre Laurentiu: ”Cand stau langa el, nu simt niciun pic de atractie!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 13 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

UPDATE: Dupa terminarea emisiunii, Ana-Maria a parasit competitia fara nicio remuscare.

2 comentarii la “Ana-Maria si-a dorit sa plece din competitie”

  1. 2
    pop slots Says:

    d…

  2. 1
    2militarism Says:

    1revulsion…

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free