Mama Madalinei, total impotriva unei eventuale relatii intre fiica ei si Andrei


madalina-andrei-mpfm6

Vezi motivele, dar si cu cine isi vrea cuplata fiica.

Rezumat MPFM6 din 11.01.2017, ora 14:

Valentin a luat o decizie neasteptata, dar si radicala. ”Dupa emisiune vreau sa plec din competitie!”, a afirmat concurentul. Iubita lui nu a fost de acord cu hotararea luata de el.

Andrada: “De patru luni de zile imi bat gura degeaba! Nu imi place ca iubitul meu sa isi dea cu parerea despre alte persoane, asa cum nici lui nu ii place cand cineva isi da cu parerea despre noi!”

Desi este aproape de a forma un cuplu cu Madalina, Andrei recunoaste ca nu are ganduri de casatorie: ”Nu ma simt pregatit sa ma casatoresc!”

Andrei: “Daca Ana-Maria i-ar fi prietena Stefaniei, ar lasa-o sa-si faca prieteni!”

Mama Madalinei s-a aratat extrem de deranjata pentru ca fiica ei isi petrece timpul in compania lui Andrei, in loc sa vorbeasca mai mult cu Laurentiu. Mama Madalinei: ”Nu ai pic de demnitate in tine! Te-ai apropiat prea mult de Andrei si asta nu-mi place!”

Interventia mamei Madalinei a avut repercusiuni, insa o alta interventie telefonica a mai lamurit unele lucruri in ceea ce priveste relatia Madalinei cu Andrei. Verisoara Madalinei: “Nu am impins-o pe Madalina in bratele lui Andrei”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 11 ianuarie 2017, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free