Madalina, cea mai curtata concurenta


madalina-mpfm6-cea-mai-curtata-concurenta

Vezi cine atarna mai greu in inima concurentei.

Rezumat MPFM6 din 09.01.2017, ora 11.15:

Discutie fara perdea la ”Mireasa pentru fiul meu”. Andrei, Mihai si Laurentiu au vorbit despre fanteziile lor. Andrei: “Eu nu pot sa fac sex, decat dragoste!”

Video super HOT! Mama lui Madalin intoarce toate privirile. Constantina, mama lui Madalin, se mentine in forma cu mult sport.

Madalina este cea mai curtata fata din casa “Mireasa pentru fiul meu. Doi concurenti din casa baietilor (Andrei si Laurentiu) se bat pentru inima Madalinei! Indecizia concurentei i-a pus pe jar pe concurenti.

La aceasta lista s-ar putea adauga si Madalin, noul concurent, dar desi mama lui a ales-o pe Madalina pentru a lua o cina romantica impreuna, concurentul a recunoscut ca el a intrat in competitie de fapt pentru Ana-Maria.

Mihai si Mihaela au avut parte de o mica cearta in cuplu.

Mihai: “Eu mi-am luat un pachet de tigari pentru ca fumez din cand in cand! Intr-o luna de zile cred ca am fumat doua tigari! Mihaela mi-a luat pachetul de tigari si l-a pus la ea in geanta apoi mi-a reprosat de ce umblu cu pachetul cu tigari dupa mine!”

Mihaela: “Mi-am dat seama ca am gresit! Am avut o perioada mai proasta, nici nu prea am mancat!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 ianuarie 2017, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free