Andrei si Madalina, mai apropiati ca niciodata


andrei-madalina-mpfm6

Afla ce se intampla intre cei doi.

Rezumat MPFM6 din 28.12.2016, ora 11.15:

Paula Chirila a trait un soc dupa cutremul de aseara: ”Mi-a sarit inima din piept. N-am mai putut dormi pana dimineata”.

Paula Chirila s-a declarat consternata de gestul baietilor din casa ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Nu-mi vine sa cred ca ma lovesc de genul acesta de atitudine!.”

Petru: „Eu dorm pe patul etajat, iar deasupra mea este un aparat cu elice care da aer cald, iar staful ii da drumul spre dimineata si nu pot sa dorm din cauza acelui aparat!”

Magia Craciunului si-a pus amprenta asupra celor care isi cauta dragostea. In ultima perioada Andrei si Madalina au fost foarte apropiati. Madalina a fost luata la intrebari despre relatia ei cu Andrei: ”N-am dormit ca doi indragostiti!”

Mesaje de avertizare au sosit la fiecare pas in casa baietilor. Creativitatea lor pentru a reusi sa incalce regulamentul a atins cote impresionante, insa actiunile nu au ramas fara consecinte.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 28 decembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free