Iulia a parasit competitia MPFM6


iulia-a-parasit-competitia-mpfm6

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 20.12.2016, ora 14:

Pentru cateva ore, Andrada si Valentin au evadat din competitie! Dis-de-dimineata, Andrada si-a luat iubitul de mana si impreuna s-au bucurat din plin de premiul castigat.

La ceas de alcatuit de lista, bomba rivalitatii dintre baieti a explodat. Dupa un timp, situatia s-a calmat, dar linistea a fost doar aparenta. In casa baietilor au rasunat cuvinte greu de reprodus.

Grupul Bravissimo a cantat la Mireasa pentru fiul meu colindul ”Omul de zapada” si colindul ”Santa Claus is coming to town”.

Cu cateva minute inainte de live, Iulia nu a fost de gasit. Dupa alte cateva minute, misterul a fost deslusit, concurenta a fugit din competitie!

Prietenia dintre Andreea si Radu a fost pusa la incercare de un joc! La prima vedere, cei doi concurenti sunt prieteni buni, insa face el ce face si reuseste sa-si supere amica.

La ceas de seara, amorezii s-au infierbantat. Georgiana si Cristi nu si-au mai putut stapani pasiunea! Nu au mai rezistat si s-au pipait peste tot! Georgiana catre Cristi: ”Ti-a crescut!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 20 decembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free