Constantina MPFM3 s-a intors la Mireasa pentru fiul meu


constantina-mpfm3-la-mpfm6

Afla ce mai face castigatoarea sezonului 3 Mireasa pentru fiul meu, dar si dezvaluirile ei despre motivul despartirii de Raymond.

Rezumat MPFM6 din 19.12.2016, ora 11.15:

Vizita surpriza la “Mireasa pentru fiul meu!” Constantina, castigatoarea sezonului trei, s-a intors in platoul emisiunii!

Constantina a urmat cursurile de make-up ale IMA, conduse de Mirela Vescan. Fosta concurenta le-a dezvaluit actualelor concurente secretele machiajului de televiziune.

Fosta concurenta urmeaza in prezent cursurile scolii de televiziune IMA pentru postul de prezentator TV, deoarece isi doreste o cariera in televiziune.

Constantina si Raymond MPFM3 s-au despartit! Constantina: “Nu ne mai intelegeam si am decis sa punem punct relatiei! Suntem prieteni in continuare! Sentimentele inca exista, dar totdeauna apare cate ceva si nimic nu mai mergea asa cum mergea inainte! Raymond este un barbat matur, este responsabil, dar eu sunt un pic mai matura decat el!”

Tensiunile dintre fete s-au facut simtite chiar si in casa baietilor! Cu fiecare declaratie, relatiile dintre fete s-au inrautatit!

In ajun de nominalizari, Ana-Maria a dat cartile competitionale pe fata! Ana-Maria: “Madalina si Maria stau pe langa celelalte fete pentru a se feri de nominalizari!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 19 decembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free