Eliminarile directe au lovit din nou


eliminari-directe-mpfm6

Afla cine a fost vizat, dar si ce echipa se bucura de telefoanele mobile timp de o saptamana.

Rezumat MPFM6 din 10.12.2016, ora 17:

Proba din cursa spre rasfat a continuat si in partea a doua a emisiunii. Membrii echipei ce va castiga etapa de astazi din cursa spre rasfat isi vor primi telefoanele pentru o saptamana!

Desi in prima parte fetele aveau punctaj mai mare si sperau sa castige, baietii au reusit sa le depaseasca si astfel sa iasa invingatori. Concurentii si-au primit telefoanele asa cum li s-a promis.

Castigul baietilor a adus supararea fetelor si chiar cearta unui cuplu. Mihaela a refuzat sa fie sarutata de Mihai, astfel acesta s-a suparat. Supararea lor s-a accentuat, iar evenimente tulburatoare au avut loc in pauza de publicitate. Mihai a incercat sa fuga din competitie, in urma discutiei cu Mihaela, iubita sa.

Mama lui Cristi a aprins flacara iubirii dintre fiul ei si Georgiana, astfel cei doi formeaza acum un cuplu oficial.

Laurentiu si Ana-Maria au preferat sa mai astepte pana la aprinderea flacarii iubirii.

Viitoarele mirese au primit sfaturi de moda de la Bogdan Vladau si Bianca Dragusanu. Bogdan Vladau a trecut pragul competitiei Mireasa pentru fiul meu si i-a incantat pe concurenti cu noua sa melodie.

In pauza de publicitate concurentii au facut nominalizari directe. Concurentii propusi au fost Bebe cu 12 voturi, Danut si Iulia cu 4 voturi si Marius cu 3 voturi.

Fetele protejate au fost: 1. Andrada, 2. Andreea si 3. Edith. Baietii protejati au fost: 1. Valentin, 2. Radu, 3. Ali si 4. Cristi.

Nefiind protejat, Bebe a parasit competitia Mireasa pentru fiul meu.

Aici gasiti reluarea emisiunii – partea a doua a Galei Saptamanale Mireasa pentru fiul meu din 10 decembrie 2016, ora 17 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Salvează

Salvează

Salvează

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free