Petru a refuzat sa mai participe la emisiune


petru-suparat-mpfm6

Vezi ce s-a intamplat si ce i-a reprosat concurentul producatoarei emisiunii.

Rezumat MPFM6 din 09.12.2016, ora 14:

Probleme de cuplu au aparut intre Mihai si Mihaela. Mihai se teme ca va pati si in relatia cu Mihaela ceea ce a patit in relatiile trecute. El a fost inselat si inca nu are incredere in iubita actuala.

Mihai: “Vreau ca intre mine si Mihaela sa existe doar sinceritate si respect!”

Se vor desparti acestia la putine zile dupa logodna?

Alexandra, sora Mihaelei, a intervenit in direct: „Mama este suparata si pe sora mea si pe Mihai! Nu inteleg de ce au un asemenea comportament!”

Andreea a primit sfaturi de dragoste din partea mamei prin telefon. Mama Andreei a incercat sa-i ilustreze fiicei sale obstacolele competitiei!

Desi toata familia il doreste pentru ea ca si iubit, Andreea isi doreste ca Radu sa-i ramană alaturi toata viata, dar ca prieteni. Aceasta nu crede ca va putea fi ceva mai mult de atat intre ei. Andreea: “Vreau ca Radu sa-mi ramana alaturi!”

Petru a fost dur criticat in urma atacurilor sale la adresa cuplului Andrada – Valentin! Concurentul se indoieste ca Andrada si Valentin merita sa fie mirii saptamanii!

Petru a fost pus intr-o situatie jenanta de tatal lui. Petru: “Tata trebuie sa-si faca curaj ca sa poata vorbi cu propriul copil!” Concurentul a plecat din platoul emisiunii suparat ca nu i-a fost respectata dorinta ca cei din staff sa nu-l contacteze pe tatal lui.

Petru: “Tatal meu, ca si data trecuta, este ametit. M-a facut de rusine! Am facut si o cerere la staff sa nu mai fie sunat tocmai din aceasta cauza! Stiu ce am trait 28 de ani, nu vreau sa fac telenovela la televizor din povestea mea!”

Petru i-a reprosat producatoarei ca nu a procedat corect, punandu-l intr-o situatie nedorita.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 9 decembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free