Valentin vs. Carla – cine minte si cine spune adevarul?


valentin-andrada-mpfm6-subiect-carla

Afla ce s-a intamplat.

Rezumat MPFM6 din 02.12.2016, ora 14:

Valentin a sustinut in continuare ca ar fi sustras de la Carla un pachet de tigari in momentul cand ii punea lavaliera. Concurentul s-a simtit deranjat de faptul ca Andrada a fost suparata pentru ca el a bagat mana sub tricoul Carlei. Cu toate acestea, Valentin a spus ca ar fi fost deranjat daca Andrada il lasa pe Cristi sa-i bage mana sub tricou. Dupa gesturile de apropiere de fosta iubită, Valentin a cautat scuze, insa Andrada a reactionat: ”Nu mi se pare corect din partea ta!”

Dupa ce i-a bagat mana sub bluza fostei iubite, Valentin si-a recunoscut greseala. ”Nu voi mai avea asemenea gesturi fata de fosta mea iubita”, a afirmat concurentul.

Cristi este convins ca Andrada s-a abtinut foarte mult, iar daca nu ar fi fost in competitie cu siguranta reactia ei ar fi fost mult mai vulcanica. Cristi a comentat gesturile cu dublu sens dintre Valentin si Carla, considerand ca acestea ”sunt un pic deplasate”

Cristi: „Sora mea a plecat in afara pentru a-i oferi fiicei sale un viitor mai bun. In schimb, Valentin si-a lasat fiica la fosta soacra si s-a inscris la un show matrimonial! El si Carla trebuie sa fie uniti, chiar daca nu mai au nimic unul pentru celalalt, pentru ca fiica lor sa nu le simta lipsa!”

Valentin a recunoscut ca atunci cand a avut ocazia a furat tigari de la fosta iubita, Carla: ”Cand m-am aplecat, le-am luat din buzunat. Sunt foarte bun la asa ceva!”

Carla a negat afirmatiile lui Valentin legate de faptul ca el ar fi sustras de la ea un pachet de tigari.

Petru s-a revoltat, in urma unor afirmatii care nu i-au placut. Concurentul se considera criticat pe nedrept.

Ce l-a facut pe Ali sa bata in retragere in conflictul cu Andrada si Valentin?

S-a declarat razboi in casa fetelor. Mihaela este de parere ca Edith il iubeste pe Ali, dar Ali pe Edith nu.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 2 decembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Ce parere aveti de cele intamplate in emisiune?

Salvează

Un comentariu la “Valentin vs. Carla – cine minte si cine spune adevarul?”

  1. 1
    Adriana Says:

    Ie-te-te frate la ei,
    Ma critica vrei, nu vrei
    C-am bagat mana in san
    La fosta, ei ce sa spun ?!

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free