Valentin a fost condamnat la inchisoare


valentin-condamnat-la-inchisoare

Cu toate acestea, concurentul nu se opreste din a-si face singur dreptate. Afla mai multe detalii in continuare.

Rezumat MPFM6 din 22.11.2016, ora 14:

Consecintele duelului dintre Valentin si mama Carlei! Ciocnirile dintre cei doi au aprins flacara discordiei!

Valentin si-a marturisit greselile trecutului! Concurentul a fost condamnat la 4 ani si 8 luni de inchisoare cu suspendare pentru condus sub influenta alcoolului si producerea unui accident. Andrada i-a reprosat lui Valentin ca, prin declaratiile sale, pune gaz pe focul controverselor. Desi are deja o condamnare cu suspendare, Valentin si-a facut singur dreptate fara sa tina seama de consecinte! Valentin: “Asa am facut la fiecare loc de munca!  Cand nu mi s-au dat banii, am luat ceva si am plecat!”

Cursa spre rasfat a aprins pasiuni nebanuite in randul concurentilor!

Ali si Edith si-au facut planuri de viitor impreuna.

Ali a facut o declaratie socanta! Concurentul a spus ca dupa ce se termina competitia vrea sa plece in afara, unde este dispus sa faca aproape orice! Ali: “As face orice pentru a castiga bani, chiar si videochat!”

Ali si Petru au fost surprinsi vorbind fara lavaliera. Ce secrete ascund cei doi? Motivul pentru care Ali nu a vrut sa-i dezvaluie lui Edith ceea ce a vorbit cu Petru, pe ascuns: “Nu trebuie sa afle pentru ca e posibil sa-si faca anumite pareri, sa-si creeze o parere total gresita!”

Relatia dintre Ana-Maria si Andrei a luat o intorsatura periculoasa! Cei doi au fost surprinsi in ipostaze greu de digerat! Ana-Maria si Andrei s-au scuipat de fata cu ceilalati concurenti.

Andrei a dezaprobat prietenia dintre Iulia si Ana-Maria.

Confruntari explozive intre baieti! Razboiul a cuprins din nou casa concurentilor! Danut si Ciprian si-au declarat razboi de la o semnatura pe un dulap! Ciprian despre Danut: “A zis ca imi da doua capace si sa-mi cer scuze de la el, ca altfel ne vedem afara!”

Petru despre conflictul dintre Ciprian si Danut: “Nu-l vad sa sara la bataie, Danut nu este genul violent!’”

Georgiana despre Ciprian: “De unde isi permite el sa comenteze? Si-a cam luat tupeu!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 22 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free