Parerea mamei Georgianei despre cuplul facut de fiica ei cu Cristi


georgiana-cristi-parerea-mamai-georgianei

Afla ce a spus mama concurentei despre cuplul cu Cristi.

Rezumat MPFM6 din 18.11.2016, ora 14:

Satul de actiunile lui Cristi, Valentin s-a dezlantuit. Razboiul dintre cei doi pare a fi fara sfarsit. Valentin: “Singurul motiv pentru care mai sunt in concurs este premiul!”

Cristi si Valentin sunt cei mai buni “prieteni” din competitie. Valentin a explicat de ce a fost atat de nervos cand fosta soacra a intervenit telefonic: “Ma asteptam sa ma sustina pe mine, nu pe Cristi”.

Andrada si Valentin sunt primul cuplu din acest sezon care s-au logodit. Valentin i-a adresat Andradei cuvintele magice: “Vrei sa fii sotia mea?”

Mama Andradei a fost extrem de emotionata dupa ce fiica ei s-a logodit cu Valentin: “Va doresc sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!”

Dupa ce s-a logodit cu Valentin, Andrada a aratat, plina de emotie, inelul primit: “Imi tremura mana!”

Razboiul cu Andrada a avut consecinte neplacute pentru relatia lui Cristi cu Georgiana. O noua confruntare a incercat sa clarifice problema iubirilor vechi si noi. Georgiana: “Momentan nu prea am ce sa simt pentru Cristi”

Mama Georgianei a intervenit telefonic si a comentat evolutia fiicei ei in competitie si nu numai. Desi in urma cu putin timp isi exprima nemultumirea cu privire la un posibil cuplu intre fiica ei si Cristi, se pare ca de aceasta data mama Georgianei si-a schimbat radical parerea.

Mama Georgianei: “Ma bucur pentru cuplul format de fiica mea si Cristi! Nu are de ce sa se teama, este mare si stie sa isi ia propriile decizii! Fiica mea s-a umilit prea mult in fata Andradei!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 18 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free