Valentin, acuzat ca si-a agresat fiica


valentin-conflict-mam-carlei

Afla detalii din conflictul iscat intre Valentin si mama Carlei.

Rezumat MPFM6 din 17.11.2016, ora 14:

In urma limbajului obscen folosit, Andrei si Ana-Maria au fost pedepsiti de Comisia de Decizie. Cei doi au petrecut 2 ore impreuna, incercand sa curete casa baietilor.

Privirile Georgianei ii fac sangele sa fiarba, insa framantarile trecutului si nesiguranta prezentului nu-i dau pace. Cristi a incercat sa o convinga pe Georgiana ca nu mai simte nimic pentru Andrada. Andreea insa este de parere ca iubirea lui Cristi pentru Andrada nu s-a stins inca. Cristi: ”Andrada m-a manipulat!”

Valentin crede ca pe Cristi il intereseaza doar sustinatorii. Cristi catre Valentin: “Crezi ca Andradei ii convine ca ti-ai agresat fosta iubita? Daca ai lovit o data, o vei face si a doua oara!”

Valentin si-a justificat incidentele violente dintre el si Carla.

Conflictul dintre Valentin si Cristi a devenit din ce in ce mai aprig. Valentin si Cristi si-au aruncat acuzatii grave. Fiecare a venit cu argumente atunci cand a atacat si a incearcat sa se apere atunci cand a fost atacat. Cristi: “Dupa ce ne-am despartit, Andrada a mai primit haine!”

Valentin: ”Dupa iesirea din competitie voi refuza cadourile in bani!”

Valentin a purtat o discutie extrem de aprinsa cu fosta lui scoacra, care a povestit niste momente terifiante. Bunica materna a Jessicai a sustinut ca Valentin si-a agresat fiica. Valentin: “Imi zguduiam copilul sa-si revina!”

Conflictul dintre Valentin si doamna Dana, bunica fiicei lui, a luat proportii apocaliptice. Cei doi si-au aruncat acuzatii extrem de grave. Fosta soacra: ”Ii spun lui Valentin, mefisto (drac)!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 17 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free