Valentin isi doreste pedepse mai dure in casa Mireasa pentru fiul meu


valentin-andrada-mpfm6-pedepse

Afla care este motivatia concurentului.

Rezumat MPFM6 din 07.11.2016, ora 14:

Valentin a propus pedepse mult mai grave pentru cei care incalca regulamentul: ”Cine greseste, plateste”

Mama Andradei l-a criticat dur pe Cristi la Finala Saptamanii trecute! Sambata, doamna Simona, fosta “soacra” a lui Cristi, i-a dat acestuia lovitura de gratie! Critici dure au rasunat in pauza de publicitate.

Mama Andradei:“Are cu totul alt caracter decat cel pe care noi am fi vrut sa il aiba”. Valentin a parut extrem de afectat de conflictul dintre Andrada si fostul ei iubit.

Un e-mail l-a facut pe Cristi sa priveasca ingrijorat spre o posibila vizita din trecutul sau zbuciumat: “Inainte sa se înscrie in competiţie, am intretinut relatii sexuale timp de o saptamana. Dupa aceea a dat bir cu fugitii”.

Paula Chirila i-a facut observatie Andreei despre momentul cand a jignit-o, facand-o penibila.

Prin telefon, mama Georgianei a dezaprobat relatia dintre fiica ei si Cristi. Concurentul a incearcat sa se asigure de afectiunea Georgianei!

Reaactia Georgianei despre interventia mamei sale: “Mama nu a fost de acord cu majoritatea relatiilor mele”.

Vazandu-si colegii si iubitii in preajma noilor venite, fetele au fost atinse de otrava geloziei! Noile concurente au starnit reactii si comentarii rautacioase in randul fetelor.

Fetele au recurs la un gest necugetat al carui consecinte au fost resimtite de toti!, Georgiana, Iulia, Andreea, Andrada, Mihaela, Edith, Madalina, Ana Maria şi Andreea au “evadat” in casa baietilor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 7 noiembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free