Fete MPFM6: Adriana, 30 de ani, Navodari


adriana-mpfm6-concurenta-noua

Se numeste Mihai Adriana Elena, are 30 de ani si vine din Navodari. Adriana este in zodia leu si se descrie ca fiind o fire foarte determinata, sociabila si romantica. Ii place sa calatoreasca, sa asculte muzica si sa danseze. Adriana a venit la Mireasa pentru fiul meu pentru a-si gasi jumatatea si pentru a trai o experienta de neuitat. Se supara repede, dar la fel de repede ii si trece.

Concurenta este o fire care nu renunta usor, dar spune ca are si limite peste care nu poate trece. Adriana isi doreste o relatie bazata pe sinceritate si respect. Isi doreste un barbat tandru, afectuos si cu simtul umorului.

Adriana a pus ochii pe Petru, dar dupa ce a aflat ca el s-a reapropiat de Maria a spus ca se va reorienta. Ea isi doreste un barbat iubitor si romantic.

Iata filmuletul de prezentare al Adrianei:

Desi a intrat de curand in competitie, informatiile despre Adriana nu au intarziat sa apara. Aceasta are o fetita si a mai participat si la alte emisiuni tv in cautare de un partener.

adriana-mpfm6-fiica-ei

Ce parere aveti despre Adriana? Cu cine ati vede-o potrivita?

2 comentarii la “Fete MPFM6: Adriana, 30 de ani, Navodari”

  1. 2
    2travelling Says:

    2offerings…

  2. 1
    Blondu gyly Says:

    Bună seara cum as putea lua legatura cu Adriana nu vreau sa îmi bat joc de o fată ca știu cum ie sa își bată joc cineva de mine sau de cineva ast răspuns pe messenger blondu gyly mulțumesc mult

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free