Georgiana si Cristi au incercat sa se cunoasca mai bine


georgiana-mpfm6-cristi-mpfm4

Afla ce s-a intamplat intre cei doi.

Rezumat MPFM6 din 03.11.2016, ora 11.15:

In ciuda dezbaterilor purtate, problema bugetului este departe de a fi rezolvata, iar tensiunile au atins cote alarmante.

Tristete mare in casa ”Mireasa pentru fiul meu”. Bebe a fost “inmormantat” cu mare alai!

Discutii competitionale au aruncat o raza de lumina asupra scopurilor concurentilor de la ”Mireasa pentru fiul meu.” Banii sau masina, care este motivatia concurentilor?

Valentin: “Nu regret ca am intrat in competitie, pe toti ne-a facut mai tari!”

Cine viseaza la iubire si cine tinteste Marele Premiu?

Petru si Maria au incercat sa se cunoasca mai bine! Petru a fost direct atunci cand a fost intrebat pe cine place din competitia ”Mireasa pentru fiul meu”: ”Stiam ca o fata ca Maria este apreciata de familia mea!Maria este singura mea optiune pentru formarea unui cuplu!”

Andrada a vorbit despre fosta relatie cu Cristi: ”Daca mi-ar declara razboi, n-ar avea nicio sansa impotriva mea!”

Sunt Andrada si Cristi gelosi unul pe celalalt?

La ceas de după-masa, Georgiana a vrut sa descopere secretele lui Cristi si unde a fost nevoie sa le dezvaluie, putin, si pe ale ei. Au scris cei doi primul capitol dintr-o frumoasa poveste de iubire?

Danut despre fosta relatie cu Carmen: “Sentimentele pentru Carmen au disparut! Ne-am despartit din cauza certurilor! Au fost si reprosuri, din partea ei mai mult, din partea mea mai putin! Nu am ramas in nicio relatie! Daca lucrurile mergeau bine, urma sa o cer in casatorie! Era o mica diferenta de varsta, dar nu asta a fost problema! Isi dorea mai multa atentie, poate nu am stiut sa ofer cat trebuia!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 3 noiembrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free