Afla ce s-a intamplat cu Carmen


carmen-mpfm6-a-sarit-gardul

A revenit in competitie sau a fost descalificata?

Rezumat MPFM6 din 31.10.2016, ora 14:

Doamna psiholog, Ioana Tanase, a fost invitata in emisiune.

Carmen si Ana-Maria si-au declarat razboi! Carmen: “Ana-Maria m-a jignit teribil. Am plecat acasa pentru ca nu o mai suportam!”

Cine pe cine a provocat în conflictul dintre Carmen si Ana-Maria? Imagini greu de digerat din timpul ciocnirilor dintre cele doua concurente au fost difuzate in timpul emisiunii.

Razboi total intre Carmen si Ana-Maria! S-a ajuns chiar pana la amenintari cu bataia intre cele doua! Ana-Maria: “M-am jurat ca o s-o bat pe Carmen!”

Mama lui Carmen a sarit in ajutorul fiicei sale! Doamna Ionela, mama lui Carmen: “Daca fata mea se comporta pentru Ana-Maria, o calcam in picioare!”

Tarziu in noapte, Carmen a luat o decizie drastica! A abandonat competitia! Desi au incercat sa o convinga sa ramana, Carmen a decis ca este mai bine sa plece acasa si sa-si asume clauzele contractuale.

Concurentii au incercat sa prevada si chiar sa stabileasca deznodamantul probelor! Fetelor nu le-a placut gustul infrangerii, mai ales ca baietii au castigat o iesire in club! Au incercat fetele sa faca blat cu baietii la probele de sambata?

Fiica lui Valentin a intrat in casa Mireasa pentru fiul meu pentru a-i fi alaturi si a-i face o surpriza tatalui ei.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 31 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free