Afla cine a castigat o iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu


valentin-andrada-mpfm6-

Cursa spre rasfat a oferit castigatorilor de astazi o iesire in club. Afla cine beneficiaza de ea, dar si cum s-a schimbat clasamentul in ceea ce priveste Mirii Saptamanii.

Rezumat MPFM6 din 29.10.2016, ora 14:

O noua confruntare a avut loc in casa ”Mireasa pentru fiul meu” pentru Cursa spre rasfat. De aceasta data baietii au iesit victoriosi, iar fete au pierdut. Baietii au castigat o iesire in Club Maxx din Regie.

Andrada si Valentin si-au sarbatorit de curand iubirea, iar acum se simt mai apropiati ca niciodata unul de celalalt. Andrada: ”Mi se pare nomal sa-i spui iubitului cand greseste”

Detalii din trecutul lui Valentin au iesit la lumina inca de la casting. Dupa multe confruntari cu fosta lui iubita, Valentin a aflat ca este tatal biologic al fetitei sale!

Valentin: “Am ales sa spun tot trecutul pentru a nu a-mi afecta relatia mai tarziu cand tot se afla! Acum o sa ma gandesc mult mai bine cand o sa fac ceva! Carlei ii pare rau ca sunt tatal copilului ei!”

Bunica fiicei lui Valentin a decis sa dea cartile pe fata si a vorbit despre trecutul, dar si viitorul fostuilui ei “ginere”: “M-a dezamagit mama lui Valentin! Am incredere in Andrada, poate se va schimba si el in bine!”

Daca saptamana trecuta Andrada si Radu au fost Mirii Saptamanii, de aceasta data Andrada si-a pastrat pozitia, insa locul lui Radu a fost ocupat de Valentin.

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 29 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free