Concurentii fugari au revenit in competitie


adelina-andrei-ana-maria-au-revenitAfla in ce conditii si ce se va intampla cu ei.

Rezumat MPFM6 din 26.10.2016, ora 14:

Cei patru concurenti fugari au revenit. Iulia a revenit in platoul emisiunii: “Daca istoria s-ar repeta, n-as mai face acelasi gest! In acel moment nu m-am gandit la consecintele faptelor mele.”

Iulia a vorbit si despre relatia ei cu Andrei. Concurenta a marturisit ca si-a oficializat relatia cu el in afara casei.

In urma gestului ei necugetat, Iulia a decis sa spuna lucrurilor pe nume! Iulia, dupa ce a sarit gardul: “Sunt dezamagita de Edith, radea! Cei pe care ii credeam apropiati s-au bucurat de gestul meu.Imi doresc sa revin in competitie indiferent de ce vor Andrei, Ana Maria si Adelina!”

Iulia a fost reprimita in competitie pana sambata, cand se va decide soarta ei.

La doar cateva ore dupa ce a parasit competitia,  fetele s-au razboit pe dulapul Iuliei.

Adelina a vorbit despre gestul ei: “Am facut cea mai mare prostie din viata mea!”

Cei patru “fugari” considera ca multi dintre concurenti au fost incantati de abandonul lor! Andrei, dupa ce a sarit gardul: “Abia asteptau sa plecam”

Toti cei 4 concurenti au condamnat-o pe Edith, despre care au spus ca este falsa si ca se bucura de plecarea lor.

Ana-Maria a dat cartile pe fata!

Adelina, Ana Maria si Andrei au vorbit despre gestul lor necugetat: “Abia asteptau sa plecam!”

Cei patru concurenti fugari si-au exprimat dorinta de a reintra in competitie. Acestia au fost reprimit in casa Mireasa pentru fiul meu, dar soarta lor nu a fost inca decisa. Sambata, Comisia de Decizie va lua o hotarare in privinta lor.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 26 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free