Georgiana le-a povestit tuturor despre prima ei experienta sexuala


georgiana-mpfm6-prima-experienta-sexuala

Afla reactia mamei concurentei, dupa ce Georgiana a povestit detalii picante din viata ei amoroasa…

Rezumat MPFM6 din 24.10.2016, ora 14:

Ana-Maria si Andrei au fost suspectati ca au incalcat regula 25. Discutii codificate au dat in vileag fapte pe care multi au incercat sa le ascunda!

Inima Georgianei suspina de dorul iubirii, iar Ciprian a pus ochii pe concurenta. Isi caută Ciprian dragostea reala sau vrea doar o simpla alinare pentru a vindeca rana provocata de relatia cu Iulia?

De curand au iesit la lumina cele mai tainice secrete ale Georgianei.  Concurenta sustine ca prima ei experienta amoroasa a fost una traumatizanta!

Mama Georgianei a aflat in direct ca fiica ei si-a inceput deja viata amoroasa! Mama Georgianei: “Sunt foarte dezamagita! Vreau sa-ti ceri eliminarea si sa vii acasa. Numai tampenii vorbesti. Fostul iubit al fiicei mele inca are sentimente pentru ea!”

Dupa ce ca era deja suparata pe Ali, Edith a primit o noua lovitura sambata dupa ce iubitul ei a afirmat ca si-ar fi dorit sa o cunoasca mai bine pe Georgiana. Simtind pericolul, parintii lui Edith si matusa lui Ali au luat masuri. Dana Ivan, sustinatoarea lui Ali si a lui Edith a intervenit telefonic.

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 24 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free