Valentin, pus la zid pentru comportamentul afisat in emisiune


andrad-valentin-mpfm6-comportament

Rezumat MPFM6 din 18.10.2016, ora 11.15:

Ieri, Andrei si Adelina au rememorat alaturi de mama lor clipe sfasietoare din trecut! Tatal celor doi concurenti a fost omorat de un vecin cu o sapa, in urma unor dispute iscate de la niste pamant.

Dupa aceste dezvaluiri, Ana Maria a incercat sa-l consoleze pe Andrei. Concurentul a fost surprins de gestul fostei lui partenere si a decis sa-i mai acorde o sansa.

Valentin a primit sansa de a-si vedea fiica si impreuna cu aceasta a mers in vizita la parintii lui, unde au petrecut cateva clipe emotionante.

Andrada priveste cu incredere spre viitor si nu vede fosta relatie a lui Valentin si mai ales pe fiica acestuia ca pe niste piedici in bunul mers al relatiei ei cu concurentul.

Florin, fostul concurent din sezonul 5 Mireasa pentru fiul meu, a dorit sa intervina telefonic pentru a-l mustra si a-l atentiona pe Valentin ca nu are un comportament de lauda fata de fiica lui de acasa.

Florin a condamnat scenele fierbinti in care Valentin este surprins foarte des alaturi de Andrada.

Aici gasiti reluarea emisiunea Mireasa pentru fiul meu din 18 octombrie 2016, ora 11.15 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free