S-a stins flacara iubirii dintre Ciprian si Iulia MPFM6?


ciprian-iulia-mpfm6

Rezumat MPFM6 din 01.10.2016, ora 14:

Concurentii au avut parte din nou de probe pentru o iesire in afara casei Mireasa pentru fiul meu. Castigatorii au fost Carmen si Marius. Acestia au fost nevoiti sa-si aleaga cate un partener pentru iesirea promisa. Marius a ales-o pe Maria, iar Carmen pe Emil. Cei 4 concurenti vor merge duminica seara la teatru.

Subiectul dansului Iuliei cu Petru a revenit in discutie si a fost analizat in detaliu de catre baieti. Gelozia lui Ciprian a nascut controverse.

Iulia: “Gluma cu testul de paternitate si mangaiatul pe burta mi s-a parut cea mai proasta gluma! In primul rand este imposibil si nici in gluma nu poti sa spui acest lucru. Ali ar trebui sa-si vada de cuplul lui in loc sa ma critice pe mine!”

Doamna Daniela, mama Iuliei, a declarat ca fiica ei este vinovata pentru cele intamplate. Mama Iuliei: „Fata mea a gresit ca nu trebuia sa accepte acele gesturi din partea lui Petru. Eu nu intru pe internet. Il accept pe Ciprian asa cum este el!”

Desi nu a fost de acord cu gestul Iuliei, doamna Liliana – mama lui Ciprian, nu a stins inca flacara iubirii dintre cei doi.

Aici gasiti reluarea emisiunii – prima parte din Finala Saptamanii Mireasa pentru fiul meu din 1 octombrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free