Gelozie si reprosuri in cuplul Iulia-Ciprian MPFM6


iulia-ciprian-mpfm6

Rezumat MPFM6 din 29.09.2016, ora 14:

Lorena a luat decizia sa se desparta de Cosmin si sa se impace cu Aurelian!

Tatal lui Edith i-a delectat pe concurenti cu declaratiile sale. Acesta a lasat amintiri de neuitat in competitie!

Detalii incredibile din trecutul familiei lui Edith au iesit la iveala. Edith, despre tatal ei: ”Mie mi-a spart gura, iar pe mama a rupt-o in bataie!”

Momentul a fost comentat si in platoul emisiunii, iar tatal lui Edith a afirmat ca regreta si acum acel episod din viata lui.

Atingeri periculoase au provocat reactii de gelozie. Observand ca Iulia si Petru au dansat lasciv la ziua Andradei, Ciprian a pornit atacul. Ciprian catre Iulia: “Daca te mai vad dansand asa, te arunc peste gard!”

Mama lui Ciprian a intervenit telefonic, simtindu-se extrem de afectata ca fiul ei sufera. Doamna Liliana i-a cerut fiului ei sa-si ceara eliminarea!

Mama lui Ciprian: ”Sa nu sari gardul pentru Iulia. Nu merita! Am inteles ca mama Iuliei nu il place pe fiul meu. Locul lui nu este acolo! ”

Dupa multe ezitari, Valentin a decis sa-i permita fostei iubite sa ia copilul lor in Olanda! Valentin: ”Am plans mult inainte, dar acum nu mai plang!”

Aici gasiti reluarea emisiunii Mireasa pentru fiul meu din 29 septembrie 2016, ora 14 – partea I, partea a II-a, partea a III-a

Cum comentati cele intamplate in emisiune?

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free