Afla ce a facut Carmen MPFM6 inainte de intrarea in competitie


carmen-mpfm-6

Inca de cand a intrat in competitia Mireasa pentru fiul meu pe data de 3 septembrie 2016, Carmen ne-a aratat o latura a ei foarte sensibila si foarte nesigura pe ea. Concurenta nu a stiut niciun moment daca decizia de a participa la acest concurs este un lucru bun pentru ea, dar cu toate acestea s-a inscris si a fost acceptata.

In cele 3 saptamani de cand este concurenta cu drepturi depline, Carmen si-a pus pe tava viata grea si povestea trista. Fiind o concurenta mai sensibila, Carmen s-a simtit de multe ori pusa la zid si marginalizata, motiv pentru care de curand si-a exprimat dorinta de a parasi competitia, iar majoritatea concurentilor au nominalizat-o, ajutand-o astfel sa intre in cursa de eliminare.

Ceea ce nu stiu foarte multi despre Carmen este ca inainte de a intra in competitie, ea a avut parte de un inceput interesant de relatie. Sa fie oare acesta motivul pentru care concurenta nu a reusit sa se integreze prea bine in Casa Mireasa pentru fiul meu si isi doreste sa plece cat mai repede?

Pe data de 7 august, Carmen s-a intalnit intamplator cu Marian, fost concurent NPM3 si MPFM1. El a fost cel are a facut primul pas si a intrat in vorba cu actuala concurenta. Carmen nu l-a recunoscut pe fostul concurent, dar l-a placut si a dorit sa continue sa se vada cu el.

carmen-mpfm6-marian-mpfm1

Cei doi au incercat sa aiba o relatie si au petrecut aproape 3 saptamani impreuna, inainte ca ea sa intre efectiv in casa Mireasa pentru fiul meu. Probabil ca intre cei doi sa fi fost o scanteie destul de puternica, deoarece Carmen l-a intrebat si chiar si-ar fi dorit ca Marian sa intre pentru ea in competitie.

marian-npm3-mpfm1-carmen-mpfm6

In cele 3 saptamani in care a reusit sa o cunoasca pe Carmen, Marian o descrie pe concurenta ca fiind “o persoana sensibila, copilaroasa si atragatoare”.

Ce credeti ca se va intampla cu Carmen si aceasta posibila idila care a existat intre ea si Marian?

Articol realizat de Raluca

4 comentarii la “Afla ce a facut Carmen MPFM6 inainte de intrarea in competitie”

  1. 4
    Admin Says:

    Buna, dragilor! Zvonurile se adeveresc…nu ratati Gala de astazi!

    Va pup cu drag! ;)

  2. 3
    Sergiu Says:

    ))

  3. 2
    Admin Says:

    Buna, Maria! Cele redactate in articol au fost declarate de insusi Marian, eu nu am zis nimic de la mine…

  4. 1
    Dumitrescu Maria Says:

    Buna Raluca , tin sa te anunt ca cei doi nu au avut o relatie este prietena mea de 13 ani si o cunosc destul de bine .. Ii cunosc toate relatiile . nu este adevarat acest articol

Comenteaza aici

Spam protection by WP Captcha-Free